مگان مونتاژی
رنو مگان یک خودرو سدان فرانسوی است که نخستین بار در سال 1995تولید و به عنوان جایگزین خودرو رنو 19 معرفی شد. در ادامه با مشخصات این خودرو اشنا شوید.
مشخصات فنی رنو مگان مونتاژی
رنو مگان با دو موتور 1.6 و 2.0 لیتری عرضه می شود. قدرت این دو موتور به ترتیب 115 و 132 اسب بخار و گشتاور آنها به ترتیب 151 و 188 نیوتن متر است. این قدرت به وسیله جعبه دنده 4 سرعته اتوماتیک و یا 5 سرعته دستی به چرخ های جلو انتقال پیدا می کند. رنو مگان به ویژه در مدل 2000 سی سی قدرت کافی دارد و می توان آن را خودرو قابل اعتمادی دانست. مگان با مصرف ترکیبی 7.8 لیتر در صد کیلومتر، نسبت سال ساخت و حجم تا حدودی اقتصادی است.
طراحی داخلی و خارجی رنو مگان
ظاهر مگان به شکلی طراحی شده که هم جوانان و هم مسن ترها را راضی نگاه می دارد. اگر از پشت سر به مگان نگاه کنید چراغ هایی که مشابه نیسان تینا طراحی شده اند و در صندوق خوش فرم خودرو نظرتان را به خود جلب می کند. کابین مگان به زیبایی قسمت بیرونی ساخته نشده اما با این حال چیدمان قابل قبولی دارد. کیفیت متریال استفاده شده هم متوسط است و نه می توان از آن تعریف و تمجید زیادی کرد و نه جنس مواد به کار رفته را ضعیف دانست. هرچند رنو مگان به خصوص در نمونه های مونتاژ داخل بعضا با مشکل به صدا افتادن داشبورد مواجه شده که نشان از ضعف در کیفیت مونتاژ دارد.
آپشن ها و امکانات رفاهی رنو مگان
ترمزهای چهار چرخ دیسکی مجهز به ABS و EBD، ایربگ راننده و سرنشین کناری، سیستم کلید کارتی و استارت دکمه ای، تهویه مطبوع اتوماتیک، آینه های جانبی برقی، شیشه های برقی اتوماتیک برای تمامی درها، پرده عقب و جانبی، برف پاک کن هوشمند، چراغ های اتوماتیک، فرمان برقی، کامپیوتر سفری و.. از جمله آپشن ها و امکانات رفاهی این خودرو است.
مقایسه مگان با زانتیا
خودروسازی سیتروئن فرانسه برای اولین در سال 1992 خودرو جدید خود یعنی زانتیا را به بازار عرضه کرد. زانتیا در مدت تولید خود در ایران با استقبال مناسب مشتریان ایرانی روبرو بود. مقایسه زانتیا و مگان از نظر طراحی خارجی نشان دهنده برتری محصول شرکت رنو است. چراغ های جلو مگان نسبتا کوچک هستند، اما شکل جلو پنجره و طراحی آن در امتداد چراغ ها زیبایی خاصی به آن بخشیده است. اما مقایسه زانتیا و مگان از نظر فنی حاکی از برتری نسبی زانتیا است. زانتیا با پیشرانه دو لیتری 4 سیلندر قادر است 112 اسب بخار قدرت و 180 نیوتون متر گشتاور تولید کند و این نیرو را از طریق یک گیربکس 5 دنده دستی به چرخ های جلو انتقال دهد. 9.5 ثانیه زمان لازم است تا زانتیا به شتاب صفر تا 100 دست پیدا کند که نسبت به مگان 1.5 ثانیه سریعتر عمل می کند. همچنین زانتیا با حداکثر سرعت 200 کیلومتر بر ساعت نسبت به مگان برتری نسبی دارد.
سخن پایانی
مگان هنوز هم خودروی خوش قیافه ای محسوب می شود و با ایمنی مناسب، کابین جادار و کیفیت سواری مطلوب خود، قادر است به خانواده ایرانی سرویس دهی مطلوبی ارائه نماید. قدرت و گشتاور مگان برای یک رانندگی عادی در شهر و جاده کافی است.
معرفی کمپانی رنو
برند رنو (Renault)، یکی از موفقترین و محبوبترین برندهای خودروسازی در سراسر جهان است. این کمپانی فرانسوی چند ملیتی، در حال حاضر در زمینه تولید انواع خودروهای سواری و ونها فعالیت دارد. پیشتر نیز به ساخت کامیون، تراکتور، تانک، اتوبوس، هواپیما و موتور هواپیما مشغول بود.
در طول زمان، رنو موفقیتها و افتخارات زیادی کسب کرده است. به طور مثال، در سال 2016 بر اساس رشد نرخ تولید خودرو، شرکت رنو به عنوان بزرگترین خودروساز جهان انتخاب شد. درست یک سال بعد یعنی در سال 2017، همکاری رنو-نیسان-میتسوبیشی (Renault-Nissan-Mitsubishi Alliance) توانست این محصولات مشترک این قرارداد را به پرفروشترین وسایل نقیله سبک در دنیا تبدیل کند، و این یعنی قرار گرفتن فولکس واگن (Volkswagen) در جایگاه دوم!
کمپانی رنو هماکنون در رتبه نهم از بزرگترین شرکتهای خودروسازی جهان قرار دارد.
شرکت رنو مالک اکثریت سهام شرکت رومانیایی داچیا، شرکت ترکیهای اویاک-رنو، شرکت کرهای رنو سامسونگ موتورز و شرکت ایرانی رنو پارس میباشد.این شرکت همچنین ۴۳٪ از سهام شرکت ژاپنی نیسان و ۲۵٪ درصد از شرکت روسی آوتوواز را نیز در اختیار دارد.