میتسوبیشی اوتلندر PHEV
اوتلندر پلاگین هیبریدی که به اختصار (PHEV) شناخته شده، با اینکه در سال 2012 به بازار جهانی معرفی شد ولی اولین حضورش را در مدل 2018 در بازار کشورمان تجربه کرد. در ادامه مقاله قصد داریم تا شما مخاطبین عزیز را بیشتر با ویژگیهای این کراس اوور سایز متوسط آشنا کنیم.
بررسی مشخصات فنی میتسوبیشی اوتلندر PHEV
میتسوبیشی اوتلندر PHEV در مجموع قابلیت تولید 203 اسب بخار قدرت و 332 نیوتن متر گشتاور را دارد. این نیرو از طریق یک موتور بنزینی 2 لیتری و دو موتور الکتریکی تأمین میگردد. یکی از موتورهای برقی آن بر روی محور جلو قرار گرفته است و قابلیت تولید 82 اسب بخار قدرت و 137 نیوتن متر گشتاور را دارد. موتور برقی دیگر میتسوبیشی اوتلندر PHEV بر روی محور عقب قرار دارد که 82 اسب بخار قدرت و 195 نیوتن متر گشتاور را تولید میکند. سیستم انتقال قدرت میتسوبیشی اوتلندر PHEV از نوع CVT است. انتقال قدرت به هر 4 چرخ ماشین انجام میشود.
طراحی داخلی و خارجی میتسوبیشی اوتلندر PHEV
در داخل کابین میتسوبیشی اوتلندر PHEV با یک طراحی به نسبت کلاسیک و مخصوص بازار آمریکای شمالی مواجه هستیم. کیفیت متریال استفاده شده برای شکلدهی کابین بالا است و هیچ مشکلی از بابت کیفیت متریال وجود ندارد. فضای بزرگی برای سرنشینان در نظر گرفته شده که رضایتبخش است. کاپوت طرح سادهای دارد، اما طراحی جلوپنجره، چراغها و سپر اینگونه نیست. چراغهای جلو از چند بخش مختلف تشکیل شدهاند. ابرویی چراغ از یک طرف به جلو پنجره متصل شده و از طرف دیگر تا گلگیر جلو امتداد یافته است. میتسوبیشی برای کاهش هزینههای تولید، بخش بزرگی از سپر را با پلاستیک سیاه پوشانده، که علاوه بر قیمت، بر زیبایی خودرو هم تأثیرگذار است.
امکانات و تجهیزات میتسوبیشی اوتلندر PHEV
از مهمترین امکانات و تجهیزات این خودرو میتوان به 7 ایربگ (2 عدد راننده و شاگرد، 2 عدد جانبی، 2 عدد پردهای و 1 عدد زانویی راننده)، سیستم کنترل پایداری فعال ASC همراه با کنترل کشش TCL، ترمز کمکی هنگام حرکت در سطوح شیبدار HSA، کروز کنترل، چراغهای جلو و عقب LED، شوینده چراغها بر روی سپر جلو، چراغ مخصوص روز، سیستم ورود و خروج بدون سوییچ، سنسورهای پارک خودرو بر روی سپرهای جلو و عقب، در برقی صندوق عقب، ترمز پارک برقی به همراه اتوهلد، نمایشگر 6 اینچی، سنسورهای نور و باران، رینگهای 18 اینچی کرومی و سانروف و ... اشاره کرد.
مقایسه میتسوبیشی اوتلندر PHEV با سانتافه
هیوندای سانتافه در داخل کابین نیز از طراحی خوبی برخوردار است. اجزای کابین آن بسیار زیبا و هماهنگ به نظر میرسد و متریال به کاررفته در کابین نیز با کیفیت است. اگرچه در مقایسه میتسوبیشی اوتلندر Phev در جایگاه پایینتری قرار میگیرد. کابین هر دو خودرو جادار و راحت است و از این نظر وضعیت مناسبی دارند.
کلام آخر
در پایان باید گفت نسخه پلاگین هیبرید میتسوبیشی، با توجه به قدرت بیشت عملکرد بهتری دارد. البته لازم به ذکر است که اصلیترین نقطه قوت این خودرو، امکان حرکت در حالت تمام الکتریکی است که مصرف سوخت آن را به کمترین میزان ممکن میرساند.
معرفی کمپانی میتسوبیشی
تاریخچه تأسیس شرکت میتسوبیشی ژاپن به سال 1870 برمیگردد که این شرکت توسط ایوازاکی یاتارو تأسیس شد و پس از گذشته نزدیک به یک دهه با خرید یک معدن زغال سنگ علاوه بر اموری همچون بانکداری بیمه گمرک و سایر موارد با در دست گرفتن این معدن نقش خود را به عنوان یک شرکت گروه صنعتی بزرگ در کشور ژاپن روز بهروز پررنگ تر نمود. فعالیت عمده این شرکت در زمینه خودروسازی با شروع جنگ جهانی دوم آغاز شد.دلیل اوج گرفتن فعالیت شرکت میتسوبیشی در زمان جنگ جهانی دوم را میتوان اشتغال این شرکت به فعالیتهایی مانند تولید هواپیما و کشتی دانست. همچنین این شرکت ژاپنی در سال 1917 تولید اولین خودروی خود را با نام فیات 3 آغاز نمود.امروزه شرکت میتسوبیشی بیش از 7 مدل انواع خودروها را در سطح بینالمللی و در کلاسهای گوناگون تولید میکند و سهم مناسبی از بازارهای جهانی را به خود اختصاص داده است.
سهام میتسوبیشی در چندین بازار بورس مهم در آسیا، اروپا و آمریکا عرضه میشود و ارزش این برند در تمامی شاخهها در حال حاضر بیش از 50 میلیارد دلار اعلام شده است.