میتوبیشی پاچرو چهار درب
میتسوبیشی پاچرو چهار درب خودرویی شاسی بلند است که از سال 1982 تاکنون در ژاپن در دو مدل 4 درب و 2 درب تولید شده است. پاچرو از همان اول بسیار مورد توجه قرار گرفت. نسل دوم این خودرو که از سال 1992 تا 1999 تولید شد با تغییراتی در ظاهر و کابین سعی داشت همچنان بازار را به دست داشته باشد و به صورت چهارچرخ متحرک تولید شد.
بررسی مشخصات فنی میتوبیشی پاچرو چهار درب
پاچرو موجود در کشور به یک پیشرانه شش سیلندر V شکل تنفس طبیعی به حجم ۳.۸ لیتری مجهز شده است. این موتور قادر به تولید ۲۷۰ اسب بخار قدرت است. حداکثر گشتاور حاصل از آن نیز به ۳۵۰ نیوتن متر خواهد بود. وظیفه انتقال نیروی پیشرانه با گیربکس پنج دنده اتوماتیک است تا با استفاده از دو دیفرانسیل به سوی تمامی چرخها ارسال شود. شتاب صفر تا صد این خودرو ۲۱۵۰ کیلوگرمی برابر با حدود ۱۱ ثانیه بوده و حداکثر سرعت آن نیز ۲۰۰ کیلومتر بر ساعت است. مصرف سوخت ترکیبی این خودرو معادل 13.7 لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر برآورد میشود.
طراحی داخلی و خارجی میتوبیشی پاچرو چهار درب
با ورود به کابین میتسوبیشی پاچرو چهار درب با سبکی از طراحی ساده و نه چندان پرزرقوبرق روبرو خواهید شد. صندلیهای آن تا حد امکان بدن سرنشینان را در برگرفته و از راحتی مناسبی برخوردارند. متریال به کار رفته در ساخت کابین نیز در نوع خود مناسب بوده و از کیفیت قابل قبولی برخوردار است. شمایل بیرونی این خودروی ژاپنی از فواصل بسیار دور نیز به خوبی بیانگر یک شاسی بلند تمام عیار و یک آفرودر همه فن حریف است. در نمای بغل طرح برجسته گلگیرها و فریم پنجرهها با طراحی ساده بیشتر از خودنمایی، کاربردی بودن طراحی بدنه را به رخ میکشد. در نمای عقب خودرو هم شاهد حضور لاستیک زاپاس روی درب بزرگ محفظه بار هستیم. محل قرارگیری پلاک نیز روی قاب زاپاس تعبیه شده و نمایی متناسب با یک SUV تمام عیار را به نمایش میگذارد.
امکانات و تجهیزات میتوبیشی پاچرو چهار درب
میتسوبیشی پاچرو چهار درب 2100 کیلویی توانایی بکسل کردن 3 تن بار را دارد. امکانات این خودرو شامل سیستم ضد لغزش، سیستم ترمز ABS و EBD، کروز کنترل، سنسور باران، سنسور دنده عقب، سانروف، سیستم ضد سرقت، صندلی با روکش چرمی و دارای گرمکن، تهویه اتوماتیک، سیستم ورود بدون کلید، 8 عدد کیسه هوای ایمنی و... است.
مقایسه میتوبیشی پاچرو چهار درب با تویوتا لندکروزر
هردو خودروی مورد بحث هر دو از موفقترینهای کلاس خود هستند. میتسوبیشی پاجرو چهاردرب که هم اکنون در بازار است سرآمد اسیوویهای کمپانی میتسوبیشی است. از لحاظ ابعاد تویوتا هم دارای فاصلهی محوری بیشتر و هم طول و عرض و ارتفاع بیشتری است. از این نظر نسبت به پاجرو برتری دارند هرچند فاصلهی محوری بیشتر، قطعاً فضای بیشتری در اختیار سرنشینان قرار میدهد. از طرفی هرچقدر فاصلهی محوری یک خودرو کمتر باشد این به نشانهی هندلینگ بهتر است. بنابراین پاجرو قاعدتاً دارای هندلینگ بهتری است.
کلام آخر
و در پایان میتسوبیشی پاجرو یک شاسی بلند شهری خوش هیبت و یک آفرودر توانمند است که از گذشته تاکنون از جمله خودروهای محبوب آفرودسواران به شمار میآید. به علاوه توانسته به عنوان یک شاسی بلند پرکاربرد خانوادگی، نیاز خانوادهها را نیز به طرز مطلوبی برآورده سازد.
معرفی کمپانی میتسوبیشی
تاریخچه تأسیس شرکت میتسوبیشی ژاپن به سال 1870 برمیگردد که این شرکت توسط ایوازاکی یاتارو تأسیس شد و پس از گذشته نزدیک به یک دهه با خرید یک معدن زغال سنگ علاوه بر اموری همچون بانکداری بیمه گمرک و سایر موارد با در دست گرفتن این معدن نقش خود را به عنوان یک شرکت گروه صنعتی بزرگ در کشور ژاپن روز بهروز پررنگ تر نمود. فعالیت عمده این شرکت در زمینه خودروسازی با شروع جنگ جهانی دوم آغاز شد.دلیل اوج گرفتن فعالیت شرکت میتسوبیشی در زمان جنگ جهانی دوم را میتوان اشتغال این شرکت به فعالیتهایی مانند تولید هواپیما و کشتی دانست. همچنین این شرکت ژاپنی در سال 1917 تولید اولین خودروی خود را با نام فیات 3 آغاز نمود.امروزه شرکت میتسوبیشی بیش از 7 مدل انواع خودروها را در سطح بینالمللی و در کلاسهای گوناگون تولید میکند و سهم مناسبی از بازارهای جهانی را به خود اختصاص داده است.
سهام میتسوبیشی در چندین بازار بورس مهم در آسیا، اروپا و آمریکا عرضه میشود و ارزش این برند در تمامی شاخهها در حال حاضر بیش از 50 میلیارد دلار اعلام شده است.