قیمت روز خودرو میتسوبیشی

مشاهده قیمت سایر خودروسازان

معرفی کمپانی میتسوبیشی

تاریخچه تأسیس شرکت میتسوبیشی ژاپن به سال 1870 برمی‌گردد که این شرکت توسط ایوازاکی یاتارو تأسیس شد و پس از گذشته نزدیک به یک دهه با خرید یک معدن زغال سنگ علاوه بر اموری همچون بانکداری بیمه گمرک و سایر موارد با در دست گرفتن این معدن نقش خود را به عنوان یک شرکت گروه صنعتی بزرگ در کشور ژاپن روز به‌روز پررنگ تر نمود. فعالیت عمده این شرکت در زمینه خودروسازی با شروع جنگ جهانی دوم آغاز شد.دلیل اوج گرفتن فعالیت شرکت میتسوبیشی در زمان جنگ جهانی دوم را می‌توان اشتغال این شرکت به فعالیت‌هایی مانند تولید هواپیما و کشتی دانست. همچنین این شرکت ژاپنی در سال 1917 تولید اولین خودروی خود را با نام فیات 3 آغاز نمود.امروزه شرکت میتسوبیشی بیش از 7 مدل انواع خودروها را در سطح بین‌المللی و در کلاس‌های گوناگون تولید می‌کند و سهم مناسبی از بازارهای جهانی را به خود اختصاص داده است.


سهام میتسوبیشی در چندین بازار بورس مهم در آسیا، اروپا و آمریکا عرضه می‌شود و ارزش این برند در تمامی شاخه‌ها در حال حاضر بیش از 50 میلیارد دلار اعلام شده است.
میتسوبیشی-قیمت میتسوبیشی-میتسوبیشی کارکرده-خودرو میتسوبیشی-کمپانی میتسوبیشی-ماشین میتسویشی-Mitsubishi
میتسوبیشی پاجرو دو درب
خرید سفارشی
کارشناسی این خودرو

میتسوبیشی پاجرو دو درب

در اواسط دهه هفتاد میلادی میتسوبیشی با نمایش نمونه پروتایپ پاجرو در نمایشگاه توکیو، رسماً به بازار خودروهای شاسی‌بلند قدم گذاشت. در نهایت در سال ۱۹۸۲ پاجرو روی خط تولید رفت. پاجرو نسل دوم در سال‌های ۱۹۹۱ تا ۱۹۹۹ تولید شد. این مدل نسبت به قبل از کابین بزرگتر، ظاهری لوکس‌تر و جذاب‌تر و قابلیت‌های فنی بهتری بهره می‌برد.

بررسی مشخصات میتسوبیشی پاجرو دو درب

میتسوبیشی پاجرو نرم و بی‌صدا است. عایق‌بندی کابین به بهترین شکل انجام شده است. تسلط و دید راننده به اطراف، به لطف موقعیت صندلی‌ها مناسب است. نسل اول این خودرو (بهداری) از فنربندی خشک رنج می‌بردند. سیستم فنربندی این مدل در عقب از نوع شمش و در جلو از نوع طبق است. در نسل دوم آن از فنر لول استفاده شده است و سواری راحتی دارد. مدل‌های تولید شده در اوایل دهه نود، از فهرست امکانات معمولی برخوردار هستند. اما مدل‌های بالا که در ایران به نام بهمنی مشهور است، از امکانات جالبی همچون صندلی برقی راننده، سیستم تهویه مجزا برای ردیف عقب و ABS در بعضی مدل‌ها بهره می‌برند.

طراحی داخلی و خارجی میتسوبیشی پاجرو دو درب

درب‌های پاجرو در نبود آپشن ورود و استارت بدون کلید، توسط سوئیچ باز می‌شوند. صندلی‌ها، زیر آرنجی پنل درها وغربیلک فرمان با چرم مشکی رنگ زیبا و با دوام روکش شده‌اند. حتی روی اهرم تعویض دنده و اهرم ترمز دستی نیز پوشش‌ چرمی به کار رفته است. از قطعات ظریف چوبی به صورت هنرمندانه‌ای در بخش‌های مختلف کابین از جمله کنسول جلو، کنسول میانی و پنل درها استفاده شده است. قطعات آلومینیومی نقره‌ای ‌رنگ در برخی قسمت‌ها، زیبایی کابین را دو چندان کرده است. طراحی ظاهری این خودروی ژاپنی، ترکیبی از خطوط منحنی و حجم ‌‌پردازی‌های چشم‌نواز است. در طراحی نیز برخی قسمت‌ها از خطوط تیز و شکسته نیز استفاده زیرکانه‌ای شده تا ظاهر پاجرو صلابت خود را حفظ کند.

امکانات و تجهیزات میتسوبیشی پاجرو دو درب

این خودرو امکانات و تجهیزات فراوانی را در باطن خود جای داده است. میتسوبیشی پاجرو از امکانات فراوانی برخوردار است که از جمله آن‌ها می‌توان به سیستم ضد لغزش، سنسور نور، سیستم پیشرفته انتقال قدرت، سنسور باران، روشن کردن خودرو بدون نیاز به کلید همچنین ورود به خودرو بدون کلید، قفل دیفرانسیل، سیستم کنترل سرعت، سنسور دنده عقب، آینه میانی الکتروکرومیک، سیستم صوتی قوی، سیستم کمک به راننده در مسیرهای سربالایی، صفحه‌نمایش، درگاه USB، قابلیت تنظیم حالت رانندگی، قطب‌نما، قابلیت تنظیم صندلی راننده در چند جهت مختلف و ... اشاره کرد.

مقایسه میتسوبیشی پاجرو دو درب با با تویوتا پرادو VXL

میتسوبیشی پاجرو سرآمد SUV های کمپانی میتسوبیشی است. تویوتا پرادو نیز از موفق‌ترین‌های کلاس خود است. با مقایسه این دو خودرو، به این نتیجه می‌رسیم که سیستم ترمز EBD در هر دو موجود است و هر دو از شاسی مونوکوک نردبانی استفاده می‌کنند که نسبت به نسل قبلی پرادو دارای ۱۱ درصد استحکام بیش‌تر است.

کلام آخر

در پایان می‌توان گفت میتسوبیشی پاجرو دو درب انتخاب افرادی است که ریسک خرید خودرو دست ‌دوم را می‌پذیرند تا از پیشرانه پرقدرت و قابلیت‌های آفرود مناسب لذت ببرند.

به روز رسانی : 3 سال پیش
33.33%
1,200,000,000تومان
به روز رسانی : 3 سال پیش
30%
1,300,000,000تومان
به روز رسانی : 3 سال پیش
31.82%
1,450,000,000تومان
میتسوبیشی ASX
خرید سفارشی
کارشناسی این خودرو

میتسوبیشی ASX

میتسوبیشی ASX جز معدود شاسی بلندهای ژاپنی جدید در بازار ایران است. این خودرو در کنار قابلیت‌های آفرودیش، دارای ویژگی‌های مناسب یک خودروی شهری هم است. این کراس اوور شهری کمپانی ژاپنی میتسوبیشی در حالت استاندارد دیفرانسیل جلو است و قابلیت تبدیل به حالت 4WD را نیز دارد. در ادامه بیشتر با ویژگی‌های این سامورایی ژاپنی آشنا خواهید شد.

بررسی مشخصات فنی میتسوبیشی ASX

میتسوبیشی ASX در بازارهای جهانی با پیشرانه‌های متنوعی که بین 1/6 تا 2/4 لیتر حجم دارند، قابل سفارش است. این خودرو با یک پیشرانه 2 لیتری تنفس طبیعی در بازار ایران عرضه شده است که تقریباً در رنج میانی پیشرانه‌های قابل ‌سفارش در بازارهای جهانی قرار می‌گیرد. پیشرانه مذکور، حداکثر قدرت 147 اسب بخار و حداکثر گشتاور 197 نیوتن‌متر را تولید می‌کند. نیروی خود را نیز از طریق یک گیربکس اتوماتیک ضریب متغیر CVT)) چهار چرخ میتسوبیشی ASX انتقال می‌دهد.

طراحی داخلی و خارجی میتسوبیشی ASX

حقیقتاً ASX طراحی پویا و جالب توجهی دارد. زبان طراحی جدید در محصولات میتسوبیشی، اوتلندر و ASX را بیش از دیگران تحت تأثیر قرار داده است تا از قطعات براق کروم با طرح زیگزاگ، در کنار جلوپنجره و امتداد چراغ‌ها استفاده کنند. از نمای جانبی تفاوت چندانی میان ASX جدید با مدل ساخت ۲۰۱۰ دیده نمی‌شود، اما رینگ‌های طرح جدید با سایز ۱۸ اینچ، جذابیت بیشتری ایجاد می‌کنند. به‌طور کلی می‌توان کراس ‌آور کامپکت میتسوبیشی در نسخه‌ی جدید را، یک محصول جذاب و مدرن دانست که ایراد خاصی در طراحی بیرونی نداشته و استانداردهای یک مدل ژاپنی را فراهم می‌کند.

امکانات و تجهیزات میتسوبیشی ASX

از تجهیزات و امکانات ایمنی نسخه سفارش ایران می‌توان به 7 کیسه هوا (2 عدد جلو- 2 عدد جانبی- 2 عدد پرده‌ای و یک عدد زانویی)، رینگ آلومینیومی 18 اینچی، سیستم ایموبیلایزر مجهز به سیستم ضد سرقت هشداردهنده، کمربند ایمنی سه نقطه‌ای، سیستم توزیع الکترونیکی نیروی ترمز (EBD)، سقف پانوراما، کروزکنترل و سوئیچ آن بر روی فرمان، سیستم تهویه مطبوع تمام اتوماتیک، سنسور باران، سیستم کنترل فعال پایداری (ASC)، سیستم کنترل کشش TCL))، صندلی تاشوی عقب مجهز به کنسول عقب، ترمز کمکی در هنگام حرکت در سطوح شیب دار HSA))، روشنایی اتوماتیک چراغ‌های جلو کنترل سیستم صوتی بر روی فرمان با پخش MP3 و اتصال به IPOD و تلفن همراه از طریق هندزفری، بلوتوث و ... اشاره کرد.

مقایسه میتسوبیشی ASX با هیوندای توسان

میتسوبیشی ASX در کلاس خودروهای شاسی بلند کوچک طبقه‌بندی شده و به عنوان رقیبی برای خودروهایی مثل هیوندای توسان و کیا اسپورتیج وارد بازار ایران شد. با بررسی موتور میتسوبیشی ASX با هیوندای توسان، متوجه خواهید شد که در طراحی این خودروها از موتور 4 سیلندر 16 سوپاپه بهره گرفته شده است. پیشرانه که با قدرت موتور خودرو نسبت مستقیم دارد یکی از معیارهای سنجش خودروها به ‌شمار می‌آید. به منظور مقایسه بهتر میتسوبیشی ASX و هیوندای توسان، ظرفیت موتور این دو کراس‌ اوور گزینه مناسبی است. میتسوبیشی َ ASX دارای پیشرانه 2000 سی‌سی است، حال آن که ظرفیت موتور هیوندای توسان معادل 1999 سی‌سی است.

کلام آخر

در مجموع میتسوبیشی ASX با توجه به تعداد کم‌تر و قیمت پایین‌تر نسبت به رقبای کره‌ای خود، برای خریدارانی که دنبال یک کراس ‌اوور مدرن، با کیفیت، کم ‌دردسر و خاص هستند، انتخابی بسیار مناسبی به نظر می‌رسد.

 

به روز رسانی : 3 سال پیش
20%
900,000,000تومان
به روز رسانی : 3 سال پیش
18.75%
950,000,000تومان
به روز رسانی : 3 سال پیش
20%
900,000,000تومان
به روز رسانی : 3 سال پیش
17.65%
1,000,000,000تومان
به روز رسانی : 3 سال پیش
18.75%
950,000,000تومان
به روز رسانی : 3 سال پیش
18.89%
1,070,000,000تومان
به روز رسانی : 3 سال پیش
17.89%
1,120,000,000تومان
به روز رسانی : 3 سال پیش
9.73%
1,240,000,000تومان
به روز رسانی : 3 سال پیش
4.69%
1,340,000,000تومان
میتسوبیشی میراژ
خرید سفارشی
کارشناسی این خودرو

میتسوبیشی میراژ

میتسوبیشی میراژ یک مینی هاچ‌بک شهری است. این خودرو نخستین بار در سال 1978 معرفی شد و تاکنون 6 نسل از آن روانه بازار شده است. امروزه ششمین نسل از میراژ بر روی خط تولید کمپانی ژاپنی میتسوبیشی قرار دارد که در سال 2012 معرفی شد و در سال 2017 یک فیس لیفت را تجربه کرد. در ادامه بیشتر با مشخصات این خودروی ژاپنی آشنا خواهید شد.

بررسی مشخصات فنی میتسوبیشی میراژ

در تمامی کشورها، میتسوبیشی میراژ با پیشرانه‌ی ۳ سیلندر ۱.۲ لیتر عرضه می‌شود. قدرت ۷۸ اسب بخار در دور موتور ۶۰۰۰ دور بر دقیقه و گشتاور ۱۰۰ نیوتن‌متر در دور موتور ۴۰۰۰ دور بر دقیقه تولید می‌کند. بنابراین سرعت‌گیری خودرو از صفر تا ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت، با گیربکس CVT و بنزین وطنی، حدود ۱۲ ثانیه است. این مینی هاچ‌بک در بازار جهانی با جعبه ‌دنده‌ی دستی ۵ سرعته نیز عرضه می‌شود که با سوخت استاندارد دنیا، زمان صفر تا ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت ۱۰.۵ ثانیه فراهم می‌کند.

طراحی داخلی و خارجی میتسوبیشی میراژ

میتسوبیشی میراژ یک مینی هاچ‌بک مجهز ژاپنی است و از این نظر قادر به برآورده‌ کردن‌ خواسته‌های معمول یک مشتری خواهد بود. از آنجایی که طراحان این مینی هاچ‌بک فضای اندکی در اختیار دارند، باید حجم زیادی از امکانات رفاهی و ایمنی را در آن قرار دهند. بنابراین دکمه‌های کنترلی متعددی را در قسمت‌های مختلف کابین وجود دارد. داشبورد میراژ نسبتاً شلوغ است. طراحان و سازندگان میتسوبیشی میراژ موفق شده‌اند تا تخصیص فضای مناسبی را در کابین این خودرو انجام دهند، به این ترتیب سرنشینان در فضای داخلی میراژ راحت خواهند بود. قسمت بار نیز قادر به پاسخ دادن نیازهای مشتری است. از جمله امکانات رفاهی آن می‌توان به مواردی همچون کروز کنترل، دی‌لایت، سیستم ورود و استارت بدون کلید، تریم چرمی داخلی، گرم‌کن صندلی‌های جلو و نمایشگر دنده عقب در آینه اشاره کرد. در مقابل عدم وجود مواردی همچون نمایشگر لمسی و سانروف، میراژ را تا حدی در موضع ضعف نسبت به رقبای هم ‌قیمت در کشورمان قرار می‌دهد.

امکانات و تجهیزات میتسوبیشی میراژ

از جمله تجهیزات و امکانات رفاهی میتسوبیشی میراژ می‌توان به کروز کنترل، گرم‌کن صندلی، چراغ‌های جلو هالوژن، مه شکن جلو، سیستم تهویه مطبوع با کنترل دستی، آنتن سقفی، چراغ ترمز سوم بر روی باله عقب اشاره داشت. فرمان چرمی با کنترل‌های سیستم صوتی بر روی آن به زیبایی کابین و راحتی کار با آپشن‌ها کمک کرده است. برف پاک کن شیشه عقب، صندلی عقب تا شو، سنسور پارک عقب، دوربین دنده عقب به همراه نمایشگر بر روی آینه وسط از دیگر امکانات این خودرو است. سیستم صوتی جدید، پورت USB، چراغ‌های زنون HID چراغ‌های روز LED، سیستم ایزو فیکس (ISO Fix) و... تکمیل کننده این امکانات به حساب می‌آید.

کلام آخر

دو دسته از افراد جامعه، علاقه‌مند و خریدار ثابت مینی هاچ‌بک‌های شهری هستند. گروه اول بانوان که با توجه به سایز کوچک بدنه و راحتی در تردد، از گذشته مشتری محصولاتی نظیر دوو ماتیز و کیا پیکانتو بوده‌اند. گروه دوم بسیاری از رانندگانی هستند که هاچ‌بک‌های ‌کوچک را به عنوان خودروی دوم در کنار شاسی ‌بلندها یا دیگر مدل‌های لوکس و بزرگ جثه، استفاده می‌کنند.

385,000,000تومان
به روز رسانی : 3 سال پیش
24.24%
410,000,000تومان
به روز رسانی : 3 سال پیش
20.83%
435,000,000تومان
به روز رسانی : 3 سال پیش
21.43%
510,000,000تومان
به روز رسانی : 3 سال پیش
16.67%
560,000,000تومان
میتسوبیشی لنسر
خرید سفارشی
کارشناسی این خودرو
به روز رسانی : 3 سال پیش
16.67%
560,000,000تومان
به روز رسانی : 3 سال پیش
16.97%
710,000,000تومان
به روز رسانی : 3 سال پیش
13.85%
740,000,000تومان
به روز رسانی : 3 سال پیش
18.33%
710,000,000تومان
به روز رسانی : 3 سال پیش
13.04%
780,000,000تومان
به روز رسانی : 3 سال پیش
8.9%
820,000,000تومان
به روز رسانی : 3 سال پیش
9.64%
910,000,000تومان
میتسوبیشی اوتلندر
خرید سفارشی
کارشناسی این خودرو
به روز رسانی : 3 سال پیش
22.45%
1,200,000,000تومان
به روز رسانی : 3 سال پیش
25.25%
1,240,000,000تومان
به روز رسانی : 3 سال پیش
22.55%
1,250,000,000تومان
به روز رسانی : 3 سال پیش
24.04%
1,290,000,000تومان
به روز رسانی : 3 سال پیش
20.37%
1,300,000,000تومان
به روز رسانی : 3 سال پیش
19.66%
1,400,000,000تومان
به روز رسانی : 3 سال پیش
20.83%
1,450,000,000تومان
به روز رسانی : 3 سال پیش
12.96%
1,525,000,000تومان
به روز رسانی : 3 سال پیش
6.52%
1,600,000,000تومان
به روز رسانی : 3 سال پیش
6.06%
1,750,000,000تومان
میتسوبیشی اوتلندر PHEV
خرید سفارشی
کارشناسی این خودرو

میتسوبیشی اوتلندر PHEV

اوتلندر پلاگین هیبریدی که به اختصار (PHEV) شناخته شده، با اینکه در سال 2012 به بازار جهانی معرفی شد ولی اولین حضورش را در مدل 2018 در بازار کشورمان تجربه کرد. در ادامه مقاله قصد داریم تا شما مخاطبین عزیز را بیشتر با ویژگی‌های این کراس ‌اوور سایز متوسط آشنا کنیم.

بررسی مشخصات فنی میتسوبیشی اوتلندر PHEV

میتسوبیشی اوتلندر PHEV در مجموع قابلیت تولید 203 اسب بخار قدرت و 332 نیوتن متر گشتاور را دارد. این نیرو از طریق یک موتور بنزینی 2 لیتری و دو موتور الکتریکی تأمین می‌گردد. یکی از موتورهای برقی آن بر روی محور جلو قرار گرفته است و قابلیت تولید 82 اسب بخار قدرت و 137 نیوتن متر گشتاور را دارد. موتور برقی دیگر میتسوبیشی اوتلندر PHEV بر روی محور عقب قرار دارد که 82 اسب بخار قدرت و 195 نیوتن متر گشتاور را تولید می‌کند. سیستم انتقال قدرت میتسوبیشی اوتلندر PHEV از نوع CVT است. انتقال قدرت به هر 4 چرخ ماشین انجام می‌شود.

طراحی داخلی و خارجی میتسوبیشی اوتلندر PHEV

در داخل کابین میتسوبیشی اوتلندر PHEV با یک طراحی به نسبت کلاسیک و مخصوص بازار آمریکای شمالی مواجه هستیم. کیفیت متریال استفاده شده برای شکل‌دهی کابین بالا است و هیچ مشکلی از بابت کیفیت متریال وجود ندارد. فضای بزرگی برای سرنشینان در نظر گرفته شده که رضایت‌بخش است. کاپوت طرح ساده‌ای دارد، اما طراحی جلوپنجره، چراغ‌ها و سپر این‌گونه نیست. چراغ‌های جلو از چند بخش مختلف تشکیل شده‌اند. ابرویی چراغ از یک طرف به جلو پنجره متصل شده و از طرف دیگر تا گلگیر جلو امتداد یافته است. میتسوبیشی برای کاهش هزینه‌های تولید، بخش بزرگی از سپر را با پلاستیک سیاه پوشانده، که علاوه بر قیمت، بر زیبایی خودرو هم تأثیرگذار است.

امکانات و تجهیزات میتسوبیشی اوتلندر PHEV

از مهم‌ترین امکانات و تجهیزات این خودرو می‌توان به 7 ایربگ (2 عدد راننده و شاگرد، 2 عدد جانبی، 2 عدد پرده‌ای و 1 عدد زانویی راننده)، سیستم کنترل پایداری فعال ASC همراه با کنترل کشش TCL، ترمز کمکی هنگام حرکت در سطوح شیبدار HSA، کروز کنترل، چراغ‌های جلو و عقب LED، شوینده چراغ‌ها بر روی سپر جلو، چراغ مخصوص روز، سیستم ورود و خروج بدون سوییچ، سنسورهای پارک خودرو بر روی سپرهای جلو و عقب، در برقی صندوق عقب، ترمز پارک برقی به همراه اتوهلد، نمایشگر 6 اینچی، سنسورهای نور و باران، رینگ‌های 18 اینچی کرومی و سانروف و ... اشاره کرد.

مقایسه میتسوبیشی اوتلندر PHEV با سانتافه

هیوندای سانتافه در داخل کابین نیز از طراحی خوبی برخوردار است. اجزای کابین آن بسیار زیبا و هماهنگ به‌ نظر می‌رسد و متریال به‌ کاررفته در کابین نیز با کیفیت است. اگرچه در مقایسه میتسوبیشی اوتلندر Phev در جایگاه پایین‌تری قرار می‌گیرد. کابین هر دو خودرو جادار و راحت است و از این نظر وضعیت مناسبی دارند.

کلام آخر

در پایان باید گفت نسخه پلاگین هیبرید میتسوبیشی، با توجه به قدرت بیشت عملکرد بهتری دارد. البته لازم به ذکر است که اصلی‌ترین نقطه قوت این خودرو، امکان حرکت در حالت تمام الکتریکی است که مصرف سوخت آن را به کمترین میزان ممکن می‌رساند.

 

به روز رسانی : 3 سال پیش
9.09%
600,000,000تومان
میتسوبیشی پاجرو چهار درب
خرید سفارشی
کارشناسی این خودرو

میتوبیشی پاچرو چهار درب

میتسوبیشی پاچرو چهار درب خودرویی شاسی بلند است که از سال 1982 تاکنون در ژاپن در دو مدل 4 درب و 2 درب تولید شده است. پاچرو از همان اول بسیار مورد توجه قرار گرفت. نسل دوم این خودرو که از سال 1992 تا 1999 تولید شد با تغییراتی در ظاهر و کابین سعی داشت همچنان بازار را به دست داشته باشد و به صورت چهارچرخ متحرک تولید شد.

بررسی مشخصات فنی میتوبیشی پاچرو چهار درب

پاچرو موجود در کشور به یک پیشرانه شش سیلندر V شکل تنفس طبیعی به حجم ۳.۸ لیتری مجهز شده است. این موتور قادر به تولید ۲۷۰ اسب بخار قدرت است. حداکثر گشتاور حاصل از آن نیز به ۳۵۰ نیوتن متر خواهد بود. وظیفه انتقال نیروی پیشرانه با گیربکس پنج دنده اتوماتیک است تا با استفاده از دو دیفرانسیل به سوی تمامی چرخ‌‌ها ارسال شود. شتاب صفر تا صد این خودرو ۲۱۵۰ کیلوگرمی برابر با حدود ۱۱ ثانیه بوده و حداکثر سرعت آن نیز ۲۰۰ کیلومتر بر ساعت است. مصرف سوخت ترکیبی این خودرو معادل 13.7 لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر برآورد می‌شود.

طراحی داخلی و خارجی میتوبیشی پاچرو چهار درب

با ورود به کابین میتسوبیشی پاچرو چهار درب با سبکی از طراحی ساده و نه چندان پرزرق‌وبرق روبرو خواهید شد. صندلی‌های آن تا حد امکان بدن سرنشینان را در برگرفته و از راحتی مناسبی برخوردارند. متریال به کار رفته در ساخت کابین نیز در نوع خود مناسب بوده و از کیفیت قابل قبولی برخوردار است. شمایل بیرونی این خودروی ژاپنی از فواصل بسیار دور نیز به خوبی بیانگر یک شاسی بلند تمام‌ عیار و یک آفرودر همه فن حریف است. در نمای بغل طرح برجسته گلگیرها و فریم پنجره‌ها با طراحی ساده بیشتر از خودنمایی، کاربردی بودن طراحی بدنه را به رخ می‌کشد. در نمای عقب خودرو هم شاهد حضور لاستیک زاپاس روی درب بزرگ محفظه بار هستیم. محل قرارگیری پلاک نیز روی قاب زاپاس تعبیه شده و نمایی متناسب با یک SUV تمام عیار را به نمایش می‌گذارد.

امکانات و تجهیزات میتوبیشی پاچرو چهار درب

میتسوبیشی پاچرو چهار درب 2100 کیلویی توانایی بکسل کردن 3 تن بار را دارد. امکانات این خودرو شامل سیستم ضد لغزش، سیستم ترمز ABS و EBD، کروز کنترل، سنسور باران، سنسور دنده عقب، سانروف، سیستم ضد سرقت، صندلی با روکش چرمی و دارای گرم‌کن، تهویه اتوماتیک، سیستم ورود بدون کلید، 8 عدد کیسه هوای ایمنی و... است.

مقایسه میتوبیشی پاچرو چهار درب با تویوتا لندکروزر

هردو خودروی مورد بحث هر دو از موفق‌ترین‌های کلاس خود هستند. میتسوبیشی پاجرو چهاردرب که هم اکنون در بازار است سرآمد اس‌یو‌وی‌های کمپانی میتسوبیشی است. از لحاظ ابعاد تویوتا هم دارای فاصله‌ی محوری بیشتر و هم طول و عرض و ارتفاع بیشتری است. از این نظر نسبت به پاجرو برتری دارند هرچند فاصله‌ی محوری بیشتر، قطعاً فضای بیشتری در اختیار سرنشینان قرار می‌دهد. از طرفی هرچقدر فاصله‌ی محوری یک خودرو کمتر باشد این به نشانه‌ی هندلینگ بهتر است. بنابراین پاجرو قاعدتاً دارای هندلینگ بهتری است.

کلام آخر

و در پایان میتسوبیشی پاجرو یک شاسی بلند شهری خوش ‌هیبت و یک آفرودر توانمند است که از گذشته تاکنون از جمله خودروهای محبوب آفرودسواران به شمار می‌آید. به علاوه توانسته به عنوان یک شاسی بلند پرکاربرد خانوادگی، نیاز خانواده‌ها را نیز به طرز مطلوبی برآورده سازد.

به روز رسانی : 3 سال پیش
44.44%
1,300,000,000تومان
به روز رسانی : 3 سال پیش
40%
1,400,000,000تومان
به روز رسانی : 3 سال پیش
33.33%
1,600,000,000تومان
میتسوبیشی پاجرو مونتاژ
خرید سفارشی
کارشناسی این خودرو
به روز رسانی : 3 سال پیش
3.33%
620,000,000تومان
به روز رسانی : 3 سال پیش
16.95%
690,000,000تومان
به روز رسانی : 3 سال پیش
6.35%
670,000,000تومان
به روز رسانی : 3 سال پیش
21.31%
740,000,000تومان
به روز رسانی : 3 سال پیش
9.09%
720,000,000تومان
به روز رسانی : 3 سال پیش
135.29%
800,000,000تومان
کارشناسی کامل خودرو در 6 مرحله اطلاعات بیشتر
فروش خودروهای کارشناسی شده مشاهده خودروها