پژو پارس

گالری تصاویر (0)
1402 از 0 تا 0 تومان
نوع بدنهسدان
نوع محوردیفرانسیل جلو
تعداد سرنشین5 نفر
گیربکسدستی
مصرف ترکیبی7.5 لیتر در صد کیلومتر
مشخصات تولید کننده
کشور سازندهایران
شروع تولید1387
نام لاتینPeugeot Pars
مشخصات کلی
نوع محوردیفرانسیل جلو
تعداد سرنشین5 نفر
گیربکسدستی
تعداد دنده5
حجم موتور1587 سی سی
تعداد سیلندر4
تعداد سوپاپ16
نوع موتوربنزینی
عملکرد فنی
قدرت108 اسب بخار در 5600 دور در دقيقه
گشتاور142 نيوتن متر در 4000 دور در دقيقه
حداکثر سرعت190 کیلومتر برساعت
مصرف سوخت (ترکیبی)7.5 لیتر در صد کیلومتر
شتاب (0 تا 100)13.2 ثانیه
مشخصات بدنه
نوع بدنهسدان
کلاس بدنهیکپارچه
نسل (کد اتاق)نسل اول
طول4498 میلی‌متر
عرض1704 میلی‌متر
ارتفاع1410 میلی‌متر
فاصله محور2669 میلی‌متر
وزن1185 کیلوگرم
ابعاد و نوع لاستیک جلو185/65R14
ابعاد و نوع لاستیک عقب185/65R14
ظرفیت باک60 لیتر
تعلیق و ترمز
نیروی کمکی فرمانهیدرولیکی
ترمز ضد قفل (ABS)
توزیع نیروی ترمز (EBD)
ترمز کمکی (EBA یا BAS)
ترمز پارک برقی (EPB)
کنترل ترمزها در پیچ (ATC یا CBC)
سایر مشخصات
روشنایی
دیلایت
سنسور نور (Auto Light)
مه شکن جلو
مه شکن عقب
گردش چراغ در پیچ (AFS)
چراغ شور
ایمنی و سیستم های کمک راننده
تعداد ایربگ ها2
کروز کنترل
کروز کنترل اکتیو (هوشمند)
سنسور جلو
سنسور عقب
سنسور 360
سنسور باد چرخ ها (TPMS)
سنسور باران
سنسور تشخیص خواب آلودگی
رادار جانبی (نقطه کور)
رادار خطوط (تغییر لاین)
رادار تابلو خوان
رادار جلو هشدار دهنده
رادار جلو اکتیو (پیشگری تصادف جلو)
رادار پارک (پیشگیری تصادف عقب)
رادار عابر پیاده
اسکن جاده
کنترل پایداری (ESP)
کنترل کشش (TCS)
کنترل لغزندگی (ASR یا TRC)
کنترل سرعت در سربالایی (HAC)
کنترل سرعت در سرپایینی (DAC)
اتوهولد (AutoHold)
اتوپارک
حالت رانندگی (Drive Mode)
سایر امکانات
تجهیزات و امکانات
مالتی مدیاضبط صوت با خروجی 4 اسپیکر
دوربین عقب
دوربین جانبی
دوربین جلو
دوربین 360
مانیتور عقب
دید در شب (Night Vision)
سیستم ورود بدون کلید
استارت دکمه ای (Keyless)
استارت از روی ریموت
صندلی راننده6 حالته دستی
صندلی شاگرد4 حالته دستی
گرمکن صندلی
سرد کن صندلی
ماساژور صندلی
سیستم تهویهتنظیم دستی
گرمکن فرمان
شیفتر دنده پشت فرمان
دکمه کنترلی فرمان
هداپ (HUD)
صندوق برقی
سانروف
سقف پاناروما
تنظیم ارتفاع
آینه جانبی با تنظیم برقی
جمع شوندگی برقی آینه
سایر امکانات

پژو پارس

اوایل سال 1379 شرکت ایرانخودرو اقدام به ساخت خودرو ای تحت نام پرشیا کرد. که بعد ها به نام پژو پارس تغییر نام داد. این خودرو از لحاظ فنی و ساختار پلتفرم تفاوت زیادی نسبت به مدل ۴۰۵ ندارد. ولی از نمای جلو با الهام گرفتن از پژو 406 طراحی شده است. در طی 20 سال گذشته شرکت ایرانخودرو تغییرات فنی گسترده ای بر روی این خودرو انجام داده است ولی از لحاظ ظاهری تحول ناچیزی مشاهده می شود. پژو پارس سال نسخه پایه و ارزان‌ قیمت این خانواده به شمار می‌ رود. از مهم ‌ترین تغییراتی که پژو پارس در این سال ها به خود دیده است می توان به تحول کامل داشبورد و رودری ‌های آن نسبت به گذشته و اضافه شدن دو آپشن اجباری جدید نظیر کیسه ‌های هوا و ترمز ABS اشاره کرد.

 بررسی کارشناسی پژو پارس

بعد از پیکان شرکت ایرانخودرو پژو 405 را پرچمدار محصولات خود کرده  بود، که توسط فروش این خودرو سود های کلانی نیز نصیب این شرکت شده است. از سال 99 به بعد پژو 405 از رده تولید کنار رفت و پژو پارس پرچمدار خودرو های هم رده ی خود شد. این خودرو در کنار یکی دو مدل پرفروش دیگر، همچنان با کمترین تغییرات فنی و ظاهری و صرف حداقل هزینه ‌های مرتبط با به‌ روزرسانی، بیشترین آورده را برای شرکت ایرانخودرو در پی داشته است.  پژو پارس تا کنون در 5 نسخه به تولید رسیده است که شامل نسخه‌ های ساده یا سال، دوگانه سوز، LX، اتوماتیک و ELX می‌ شوند.

مشخصات فنی پژو پارس

این تیپ از خانواده پرشیا دارای پیشرانه هشت سوپاپ چهار سیلندر ‏XU7 به حجم ۱۷۶۱ سی سی نیرو می باشد. حداکثر توان و گشتاور پیشرانه مذکور معادل ۹۷ اسب بخار قدرت و ۱۵۵ نیوتن متر گشتاور است که به یاری یک جعبه دنده ۵ سرعته دستی راهی چرخ‌ های جلو می ‌شود. برای رسیدن به شتاب 0 تا 100 نیاز به 11 ثانیه زمان دارد. پژو پارس سال حدود 1165 کیلوگرم وزن دارد. در هر 100 کیلومتر در حدود 9.1 لیتر بنزین مصرف می کند.

امکانات و تجهیزات رفاهی پژو پارس سال

پژو پارس مثل اکثریت خودرو های ایرانی امکانات زیادی ندارد. و از این نظر در یک از ردیف محصولات تماما اقتصادی رده ‌بندی می ‌شود. با این وجود دارای امکاناتی نه چندان پیشرفته ای مثل  چراغ‌ های مه شکن، آینه‌ های جانبی برقی با راهنما، قفل میکروسوئیچی درب‌ ها، تنظیم دستی صندلی‌ های جلو، شیشه ‌بالا برهای برقی، شیشه‌ های سولارو ضد اشعه UV، ایموبلایزر، دماسنج، بازکن درب صندوق عقب از داخل، ترمز ضد قفل ABS، توزیع نیروی ترمز EBD و دو کیسه هوا، داشبورد تریم بژ، دماسنج روی داشبورد، سنسور ايمنی دنده عقب، قفل مركزی با سوییچ كنترل از راه دور رادیویی و ...  می باشد.

طراحی داخلی پژو پارس سال

طراحی داشبورد ها و رو دری های پژو پارس در قیاس با مدل اولیه خود تغییر کرده است. اما باید ذکر کنیم در این خودرو به دنبال یک کابین جذاب و روح انگیز نباشید. چرا که کیفیت جنس داشبورد و کابین به شدت پایین بوده و طراحی ساده و قدیمی دارد. البته از طراحی داخلی پژو پارس مزایایی همچون فضای نسبتا جادار کابین و صندوق عقب وسیع، جزوه نقاط قوت فضای داخلی پژو پارس سال به حساب می آید.

 طراحی ظاهری  پژو پارس سال

ظاهر پژو پارس طی این سال ‌های گذشته بدون تغییر مانده و همان شکل و شمایل سال های قبلی خود را حفظ کرده است. عمده تغییرات و اصلاحات ظاهری این خودرو می توانیم به تحول آینه‌ های جانبی و تغییرات اعمال شده در قالپاق رینگ‌ اشاره کنیم. متاسفانه ذره ای از چهره پردازی مدرن و شیک در ظاهر این خودرو مشاهده نمی شود. ولی با این حال به علت مشکلات اقتصادی مردم و عدم تنوع در خودرو های اقتصادی مشتریان مجبور هستند پژو پارس سال را یک خودرو زیبا و شیک بدانند.

نگاهی بر نقاط قوت پژو پارس

 سهولت دسترسی به قطعات یدکی و خدمات پس از فروش پژو پارس سال یکی از نقاط مثبت این خودرو است. اگر میخواهید یک خرید منطقی داشته باشید باید این نکته توجه کنید. در خریدارانی که توانایی پرداخت هزینه های گزاف برای تعمیرات خودرو ندارند، این نکته بسیار حائز اهمیت است. تا به امروز مالکان خودروهای پژو پارس و پژو405 به راحتی میتوانند در تمامی نقاط کشور به قطعات مورد نیاز خودرو دسترسی داشته باشند. دومین ویژگی مثبت از پژو پارس بازار خرید و فروش پررونق این خودرو است. تولیدات خودرو در ایران تنوع بسیار کمی دارند، از این رو خریداران سطح پایین در فاصله زمانی کوتاهی اقدام به تعویض خودرو های خود می کنند. امروزه با توجه به تبدیل خودرو به یک کالای سرمایه ای آن دسته از خودرو هایی که سریع تر تبدیل به پول نقد شوند ارزش خرید بیشتری دارند. سومین ویژگی مثبت پژو پارس سال کابین بزرگ و جادار آن است. کابین بزرگ، راحت و جادار به گونه‌ ای که امکان انجام سفرهای خانوادگی را به راحتی برای مالک فراهم کند، از اهمیت زیادی برخوردار است. و حتی کابین آن در مقایسه با سمند نیز فضای بیشتری را در اختیار مالکان قرار می ‌دهد.

رقبای هم رده ی پژو پارس

در طی 10 ماه گذشته جمع تولید پژو پارس به ۹۴هزار و ۳۰ دستگاه رسیده است. که این آمار نشان از محبوبیت این خودرو می باشد. در گروه رقابت بین پژو پارس و دیگر خودرو های ملی می ‌توان مواردی نظیر پژو ۲۰۶ صندوقدار، سمند ال ایکس، دنا معمولی و تندر۹۰ و... را نام برد. تا به امروز پژو پارس اولین جایگاه خودروی مشتری پسند و تندر 90 در دومین جایگاه محبوبیت حضور دارد.

نگاهی کلی بر پژو پارس

پژو پارس خودرویی با ساخت ملی بوده و طرفداران زیادی هم دارد. در شرایط فعلی بازار یک خودروی با ارزش است. پژو پارس علاوه بر بهره مندي از امكانات رفاهی، از كيفيت بالايي در بخش قطعات و در بخش ساخت و مونتاژ برخوردار است. این خودرو، می‌تواند پیشرانه حداکثر 100 اسب ‌بخار قدرت و 153 نیوتن‌ متر گشتاور تولید کند. با وجود مزایا و معایب و ذکر شده، این خودرو هنور هم خریداران خاص خود را دارد. اگر در حال حاظر به دنبال خرید یک خودروی سایز متوسط با طراحی متوسط، کابین جادار و راحت، امکانات خوب نسبت به قیمت و پیشرانه‌ای پرشتاب هستید، حتما پژو پارس را به‌ عنوان یکی از گزینه‌ های اصلی خود در نظر بگیرید.



معرفی کمپانی پژو

پژو شرکت خودروسازی فرانسوی است، که در سال ۱۸۱۰ توسط خانوادهٔ پژو جهت ساخت آسیاب‌های قهوه، در شهر فرانش، فرانسه تأسیس شد اما ورود رسمی پژو به صنعت خودروسازی با تولید دوچرخه «گراند بای» توسط آرمان پژو در سال ۱۸۸۲ آغاز شد. نخستین خودروی پژو که خودرویی سه‌چرخ بود، در سال ۱۸۸۹ توسط آرمان پژو و با همکاری گوتلیب دایملر تولید گردید. پژو جزو نخستین شرکت‌های خودروسازی جهان می‌باشد.

امروزه شرکت پژو از زیرمجموعه‌های گروه استلانتیس محسوب می‌شود و همچنان به‌عنوان بزرگترین شرکت خودروسازی فرانسه و دومین خودروساز بزرگ اروپا به‌شمار می‌آید.


برند پژو در طول زمان، افتخارات بین المللی بسیار زیادی به دست آورده است. کمپانی Peugeot شش مرتبه برنده جایزه خودروی اروپایی سال شد.

نظرات

Captcha