اسکالا کروک
اسکالاکروک یکی از معدود خودروهای کشورمان بود که واردات آن به صورت مستقیم از کشور فرانسه صورت میگرفت که در ابتدای سال ۲۰۱۳ پا به ایران گذاشت که فیس لیفت آن در سال ۲۰۱۵ عرضه شد. رنو ۲ نوع بدنه خود را به شکلهای هاچبک و کروک برای این خودرو طراحی کرده و در سالهای جدید سعی در تولید محصولاتی با بدنههای جدید و بهروز داشتهاست.
بررسی طراحی ظاهری خودرو اسکالاکروک
در این قسمت قصد داریم به بررسی ویژگیهای ظاهری اسکالاکروک بپردازیم، این خودرو به عنوان یک ماشینی که سقف آن باز میشود ممکن است به گونهای نباشد که شما با دیدن آن به وجه بیایید و یا بخواهید با آن عکس بگیرید اما با این حال به دلیل طراحی خاص و زیبایی که دارد میتواند توجهه همگان را به خود جلب نماید، درواقع میتوان گفت برگه برندهای که این خودرو به خصوص در بازارهای داخلی دارد ویژگی منحصر بهفرد بودن آن است، البته این نوع خودرو نسب به نمونه قبلی آن پیشرفت فوقالعاده و مناسبی داشته و این بار برخلاف نمونه قبلی اندکی خشونت و جسارت نیز چاشنی طراحی ظاهری خودرو شدهاست.
نکته قابل توجهی دیگری که سبب شده این خودرو جلوه خاصی داشتهباشد فرم برجسته دو سمت کاپوت است که به صورت هنرمندانهای با گلگیر جلو ستون A تلفیق شده و حس قدرت را به بیننده القا میکند. طراحی قسمت عقب خودرو نیز در عین سادگی از جذابیت خاصی برخودار است؛ علاوهبر همه اینها این خودرو از جمله محصولات اقتصادی شرکت رنو به حساب میآید و این موضوع، سادگی که در برخی قسمتهای این خودرو مشاهده میشود را توجیه میکند.
البته یک نکته منفی که میتوان برای این خودرو بیان نمود این موضوع است که در ظاهر این خودرو به عنوان نمونه کروک آنچنان هیجانی دیده نمیشود و برای بیننده سخت است که تشخیص بدهد این ماشین حالت تهاجمی دارد و یا دارای یک شخصیت آرام و متین است. به صورت کلی میتوان گفت که این خودرو به خودی خود زیبا است و شاید هیچ ظاهری هیجانی برای کروک را نداشته باشد ولی به اندازهای منحصر بهفرد است که بتواند نگاهها را به خود جذب کند.
بررسی طراحی داخلی خودرو اسکالاکروک
طراحی داخلی نیز همانند طراحی بیرونی از سادگی خاصی برخودار است البته این سادگی در کنار کیفیت مطلوب است و همه اجزا به درستی و مرتب در جای خود قرار گرفتهاند. با تموم این حرفها ارگونومی مطلوب و درستی که کابین خودرو به همراه خطوطی که در کنار سادگی از طراحی هوشمندانهای برخودار هستند میتواند سبب ایجاد رضایت افراد از طراحی کابین این نوع خودرو نیز گردد. علاوه بر اینها چیدمانهای نشانگرهای آمپر نیز از چیدمان خاصی برخودار است و حس هیجان انگیزی را به شخص منتقل میکند.
صندلیهای جلو خودرو از فرم خاص و ارگونومیک مناسبی برخودار بوده و در برگیرندگی کافی دارند که سبب راحتی سرنشینان خودرو میشود. یکی از مسائلی که در مورد کروکهای چهار نفره بیان میشود این موضوع است فضای عقب کروک چهار نفره فضای کافی ندارد و شاید بزرگسالان نتوانند به راحتی در آن جای شوند درست است که این قسمت ممکن است که فضای بزرگی نداشته باشد ولی در بعضی مواقع میتواند بسیار کاربردی باشد.
سخن پایانی
اسکالاکروک از آن دسته از ماشینهایی است که ظاهری ساده ولی منحصر بهفرد دارد و میتواند یک انتخاب مناسب برای اشخاصی باشد که علاقهی شدیدی به ماشینهای ساده در عین حال راحت دارند.
معرفی کمپانی رنو
برند رنو (Renault)، یکی از موفقترین و محبوبترین برندهای خودروسازی در سراسر جهان است. این کمپانی فرانسوی چند ملیتی، در حال حاضر در زمینه تولید انواع خودروهای سواری و ونها فعالیت دارد. پیشتر نیز به ساخت کامیون، تراکتور، تانک، اتوبوس، هواپیما و موتور هواپیما مشغول بود.
در طول زمان، رنو موفقیتها و افتخارات زیادی کسب کرده است. به طور مثال، در سال 2016 بر اساس رشد نرخ تولید خودرو، شرکت رنو به عنوان بزرگترین خودروساز جهان انتخاب شد. درست یک سال بعد یعنی در سال 2017، همکاری رنو-نیسان-میتسوبیشی (Renault-Nissan-Mitsubishi Alliance) توانست این محصولات مشترک این قرارداد را به پرفروشترین وسایل نقیله سبک در دنیا تبدیل کند، و این یعنی قرار گرفتن فولکس واگن (Volkswagen) در جایگاه دوم!
کمپانی رنو هماکنون در رتبه نهم از بزرگترین شرکتهای خودروسازی جهان قرار دارد.
شرکت رنو مالک اکثریت سهام شرکت رومانیایی داچیا، شرکت ترکیهای اویاک-رنو، شرکت کرهای رنو سامسونگ موتورز و شرکت ایرانی رنو پارس میباشد.این شرکت همچنین ۴۳٪ از سهام شرکت ژاپنی نیسان و ۲۵٪ درصد از شرکت روسی آوتوواز را نیز در اختیار دارد.