قشقایی (مونتاژ)
نیسان قشقایی (مونتاژ) یکی از محصولات کمپانی نیسان ژاپن است که در سالهای ۱۳۸۹ تا ۱۳۹۱ توسط شرکت پارس خودرو وارد بازار خودرو ایران شد. در ادامه با ما همراه باشید تا با مشخصههای فنی و طراحی این خودرو آشنا شوید.
مشخصات فنی نیسان قشقایی (مونتاژ)
شاسیبلند نیسان قشقایی (مونتاژ) در کلاس J Segment طراحی شده است. وزن این خودرو ۱۴۷۷ کیلوگرم و ظرفیت باک آن ۶۵ لیتر است. این خودرو از یک پیشرانه ۴ سیلندر با حجم ۲ لیتر بهره میبرد. حداکثر توان خروجی ۱۳۹ اسب بخار در ۶۰۰۰ دور در دقیقه و حداکثر گشتاور نیز ۱۹۸ نیوتن متر در ۴۸۰۰ دور در دقیقه میباشد. این خودرو با محور دیفرانسیل جلو طراحی شده است که یک جعبه سرعت ۶ دنده اتوماتیک با قابلیت تبدیل به دستی وظیفه انتقال نیرو به چرخها را به عهده دارد.
حداکثر سرعتی که میتوانید با این خودرو تجربه کنید ۱۷۸ کیلومتر بر ساعت است و مدت زمان ۱۱ ثانیه طول میکشد تا سرعت خودرو از صفر به ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت برسد. مصرف سوخت در سیکل ترکیبی برای این خودرو ۸/۱ لیتر میباشد. این خودرو دارای استاندارد آلایندگی یورو ۳ و همچنین از نظر ایمنی ۵ ستاره دریافت کرده است.
طراحی داخلی و خارجی نیسان قشقایی (مونتاژ)
فضای داخلی نیسان قشقایی به طور کامل میتواند رضایت سرنشینان را به خود جلب کند. برای قطعات داخلی خودرو از مواد با کیفیت و مرغوب استفاده شده است. فضای داخل کابین کاملاً دلباز طراحی شده و سرنشینان به خوبی بر محیط اطراف خود اشراف دارند. از نظر ظاهری شباهت بسیاری به خودروهای کوپه دارد. پنجرههای کوچک عقب به گونهای طراحی شده است که ممکن است حرکت در دنده عقب را برای راننده دشوار کند که به مرور زمان این مشکل رفع خواهد شد.
امکانات و تجهیزات نیسان قشقایی (مونتاژ)
نیسان قشقایی (مونتاژ) برای حفظ ایمنی و سلامت سرنشینان خود از ۴ ایربگ برخوردار است. سیستمهای پایداری ABS، EBD، VDC و ESP، قفل مرکزی با ریموت رادیویی، سیستم ضد سرقت، سیستم فرمان حساس به سرعت، دکمههای کنترلی صوت روی فرمان، سیستم تهویه مطبوع اتوماتیک، سیستم صوتی پیشرفته با ۴ خروجی، تنظیم برقی صندلی به همراه گرمکن، چراغ مه شکن، سیستم اتوماتیک تنظیم نور چراغها، سنسور باران، سنسور پارک عقب، کلید هوشمند خودرو و کنترل هوشمند سرعت از دیگر امکانات و تجهیزاتی است که میتوان برای این خودرو برشمرد.
مقایسه نیسان قشقایی (مونتاژ) با سوزوکی گرندویتارا
نسل اول سوزوکی گرندویتارا از نظر فنی با نیسان قشقایی مونتاژ تقریباً همرده است. اما مدت زمان ۱۳/۶ ثانیه طول میکشد تا شتاب این خودرو از صفر به ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت برسد و از این منظر میتوان گفت قشقایی شتاب و سرعت بالاتری دارد. مصرف سوخت برای هر دو خودرو یکسان است. از نظر ایمنی نیسان قشقایی وضعیت بهتری دارد و با داشتن ایربگهای بیشتر و سیستم ترمز و پایداری بهتر، عملکرد مناسبتری نسبت به گرندویتارا دارد. بیشتر آپشنها و امکانات داخل کابین گرندویتارا به صورت سفارشی و نمایشی هستند و نیسان قشقایی از امکانات بالاتری برخوردار است. همچنین کیفیت قطعات مورد استفاده در کابین برای قشقایی بالاتر است و اصلاً با کیفیت کابین گرند ویتارا قابل قیاس نیست.
کلام پایانی
نیسان قشقایی (مونتاژ) از نام ایل قشقایی گرفته شده است که عملکرد مناسب گیربکسها، طراحی زیبا و قوی، استفاده از مواد با کیفیت در مونتاژ و فضای دلچسب کابین باعث جذابیت این خودرو و جلب رضایت خریداران شده است.
معرفی کمپانی نیسان
نیسان - Nissan - شرکت خودروسازی ژاپنی و چندملیتی است که ریشههای آن به زمان راهاندازی شرکت خودروسازی داتسون بازمیگردد، در پی خریداری شرکت داتسون توسط یوشیسوکه آیکاوا، وی داتسون را در شرکت خوشهای و تازه تأسیس خود، یعنی گروه نیسان ادغام نمود و بخش خودروسازی جدید را نیسان نامید.
نیسان همانند تویوتا و هوندا که لکسوس و آکورا را در آمریکای شمالی تأسیس کردند، برند اینفینیتی را در آمریکای شمالی تاسیس نمود.
رنو از سال 1999 به یکی از سهامداران اصلی نیسان تبدیل شد، بهطوریکه تا سال ۲۰۰۸ مالک ۴۴٪ از سهام آن گردید، در مقابل هماکنون نیسان نیز ۱۵٪ از سهام رنو را در اختیار دارد.نیسان خود مالک برند های داتسون، اینفینیتی و نیسمو نیز میباشد.
محصولات نیسان، از اواسط دهه ۱۹۸۰ وارد بازار ایران شدند و پارس خودرو به عنوان نخستین شریک نیسان از سال ۱۹۸۶ تولید شاسی بلند پاترول را آغاز کرد.
در همان سالها وانت نیسان جونیور نیز در سایپا و شرکت زامیاد تولید میشد، وانتی که هنوز هم تولید آن ادامه دارد و هیچ خودرویی توانایی جانشینی آن را ندارد.
سالها بعد و پس از توقف تولید پاترول، پارس خودرو شاسی بلند های دیگر نیسان منجمله رونیز، پیکاپ، سرانزا و قشقایی را به خط تولید خود آورد و بعدها سدانهای ماکسیما و تینا هم در کنار آنها به خطوط تولید پارس خودرو اضافه شدند.
اما از سال 1394، شرکت جهان نوین آریا خود را به عنوان دیگر نماینده نیسان معرفی کرد که واردات مدلهای مختلف جوک و ایکستریل به ایران، حاصل فعالیت های شرکت جهان نوین میباشد.