پژو 207 i صندوق دار
در سال ۹۶ شرکت ایران خودرو جدیدترین تنوع خود را بر پیکره پژو ۲۰۶ وارد آورد و نام مدل پژو ۲۰۷ اتوماتیک صندوقدار را در سبد محصولات خود جای داد. در زیر به مشخصات این خودرو جدید ایرانی می پردازیم.
مشخصات فنی پژو 207 i صندوق دار
این خودرو از موتور ۱.۶ لیتری TU5 چهار سیلندر و ۱۶ سوپاپ استفاده می کند. حجم دقیق پیشرانه پژو ۲۰۷ ایرانی، ۱۵۸۷ سی سی است و حداکثر قدرتش به ۱۰۵ اسب بخار در ۵۸۰۰ دور بر دقیقه می رسد و می تواند ۱۴۲ نیوتن متر در ۴۰۰۰ دور بر دقیقه گشتاور تولید کند. حداکثر سرعت این خودرو، ۱۹۰ کیلومتر بر ساعت است. هزینه بنزین و مصرف سوخت ترکیبی این ماشین اقتصادی است و در هر۱۰۰ کیلومتر راه با جعبه دنده دستی، فقط ۶.۱ لیتر بنزین مصرف می کند، البته مصرف بنزین ۲۰۷ با گیربکس اتوماتیک کمی بیشتر و ۷.۱ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر است. گنجایش باک این خودرو نیز ۵۰ لیتر است.
امکانات و آپشن ها
پژو ۲۰۷ صندوقدار از آپشن کروز کنترل بهره می برد. سیستم ترمز ضد قفل ABS، ترمز جلو دیسکی با سیستم خنک شونده، ترمز عقب دیسکی توپر، ایربگ سرنشینان جلو، فرمان برقی، سیستم تهویه اتوماتیک، مالتی مدیا 7 اینچی، دوربین دنده عقب، سنسور دنده عقب، چراغ های مه شکن عقب و جلو، تنظیم ارتفاع چراغ های جلو از داخل کابین، چراغ های جدید عقب و جلو، آینه های جانبی برقی، شیشه، بالابرهای برقی عقب و جلو، تنظیم ارتفاع کمربندهای ایمنی سرنشینان جلو، ایزوفیکس در صندلی عقب، رینگ، آلومینیومی 14 اینچی، تنظیم 4 حالته صندلی سرنشینان جلو، کروز کنترل، پشت سری صندلی سرنشینان جلو با تنظیم ارتفاع و .... از جمله امکانات رفاهی این خودرو است.
مقایسه پژو 207 صندوق دار با دنا پلاس
طراحی کابین دنا پلاس، به پای پژو 207 صندوق دار نمی رسد و کمی سنتی تر به نظر می رسد. در مرکز داشبورد یک نمایشگر قرار دارد و ورودی های هوای عمودی در کنار آن جای گرفته اند. بر روی فرمان کلیدهای کنترلی دیده می شود. کیفیت مواد به کار رفته در کابین، همانند پژو 207 صندوق دار بیشتر بخش ها از پلاستیک خشک ساخته شده است. موتور به کار رفته در دنا پلاس همان موتور EF7 است که حجم 1.7 لیتری و 4 سیلندر دارد و می تواند 115 اسب بخار قدرت و 157 نیوتن متر گشتاور تولید کند. نکته مثبت در مورد کابین دنا پلاس، فضای داخلی بیشتر آن است که گزینه مطلوب تری برای خانواده ها به شمار می رود.
مقایسه پژو 206 با پژو 207
طراحی کابین پژو 206 هم همانند طراحی بیرونی، بدون تغییر باقی مانده و همان شکل خود را حفظ کرده است. یکی از نقاط ضعف پژو 206 کمبود آپشن ها و امکانات رفاهی است به طوری که تنها تجهیزات مورد نیاز اولیه را در اختیار شما قرار می دهد. البته یکی از دلایل عرضه مجدد 207 همین بود چراکه تجهیزات بیشتری را در خود گنجانده است. پژو 206 تیپ 5 به موتور معروف TU5 مجهز شده که حجم 1.6 لیتری و 4 سیلندر دارد و می تواند 105 اسب بخار قدرت و 142 نیوتن متر گشتاور تولید کند. این دو خودرو از لحاظ مشخصات فنی یکسان هستند. تنها برتری های 207 بر 206 در طراحی ظاهری و تجهیزات رفاهی است.
سخن پایانی
پژو ۲۰۷ صندوقدار یکی از سدانهای خانوادگی شرکت ایران خودرو است. این خودرو از امکانات متنوع و پیشرانه کم استهلاکی برخوردار است. ضعف هایی در نمای ظاهری، متریال کابین، فضای داخلی و همچنین گیربکس پژو ۲۰۷ صندوقدار وجود دارد اما باتوجه به طراحی و قیمت، پژو 207 صندوق دار در اولویت خرید قرار می گیرد.
معرفی کمپانی پژو
پژو شرکت خودروسازی فرانسوی است، که در سال ۱۸۱۰ توسط خانوادهٔ پژو جهت ساخت آسیابهای قهوه، در شهر فرانش، فرانسه تأسیس شد اما ورود رسمی پژو به صنعت خودروسازی با تولید دوچرخه «گراند بای» توسط آرمان پژو در سال ۱۸۸۲ آغاز شد. نخستین خودروی پژو که خودرویی سهچرخ بود، در سال ۱۸۸۹ توسط آرمان پژو و با همکاری گوتلیب دایملر تولید گردید. پژو جزو نخستین شرکتهای خودروسازی جهان میباشد.
امروزه شرکت پژو از زیرمجموعههای گروه استلانتیس محسوب میشود و همچنان بهعنوان بزرگترین شرکت خودروسازی فرانسه و دومین خودروساز بزرگ اروپا بهشمار میآید.
برند پژو در طول زمان، افتخارات بین المللی بسیار زیادی به دست آورده است. کمپانی Peugeot شش مرتبه برنده جایزه خودروی اروپایی سال شد.