نیسان ایکس تریل

گالری تصاویر (0)
2018 از 2,020,000,000 تا 2,020,000,000 تومان
نوع بدنهکراس‌اور
نوع محوردو دیفرانسیل AWD
تعداد سرنشین7 نفر
گیربکساتوماتیک CVT
مصرف ترکیبی8.3 لیتر در صد کیلومتر
مشخصات تولید کننده
کشور سازندهژاپن
شروع تولید2013
نام لاتینNissan X-Trail
مشخصات کلی
نوع محوردو دیفرانسیل AWD
تعداد سرنشین7 نفر
گیربکساتوماتیک CVT
تعداد دنده
حجم موتور2488 سی سی
تعداد سیلندر4
تعداد سوپاپ16
نوع موتوربنزینی
عملکرد فنی
قدرت170 اسب بخار در 6000 دور در دقیقه
گشتاور233 نیوتن متر در 4100 دور در دقیقه
حداکثر سرعت210 کیلومتر برساعت
مصرف سوخت (ترکیبی)8.3 لیتر در صد کیلومتر
شتاب (0 تا 100)9.8 ثانیه
مشخصات بدنه
نوع بدنهکراس‌اور
کلاس بدنهکراس‌اور Full size
نسل (کد اتاق)نسل سوم (T32)-فیس لیفت
طول4640 میلی‌متر
عرض1820 میلی‌متر
ارتفاع1715 میلی‌متر
فاصله محور2705 میلی‌متر
وزن1570 کیلوگرم
ابعاد و نوع لاستیک جلو225/60R18
ابعاد و نوع لاستیک عقب225/60R18
ظرفیت باک60 لیتر
تعلیق و ترمز
نیروی کمکی فرمانالکتریکی (برقی)
ترمز ضد قفل (ABS)
توزیع نیروی ترمز (EBD)
ترمز کمکی (EBA یا BAS)
ترمز پارک برقی (EPB)
کنترل ترمزها در پیچ (ATC یا CBC)
سایر مشخصات
روشنایی
دیلایت
سنسور نور (Auto Light)
مه شکن جلو
مه شکن عقب
گردش چراغ در پیچ (AFS)
چراغ شور
ایمنی و سیستم های کمک راننده
تعداد ایربگ ها6
کروز کنترل
کروز کنترل اکتیو (هوشمند)
سنسور جلو
سنسور عقب
سنسور 360
سنسور باد چرخ ها (TPMS)
سنسور باران
سنسور تشخیص خواب آلودگی
رادار جانبی (نقطه کور)
رادار خطوط (تغییر لاین)
رادار تابلو خوان
رادار جلو هشدار دهنده
رادار جلو اکتیو (پیشگری تصادف جلو)
رادار پارک (پیشگیری تصادف عقب)
رادار عابر پیاده
اسکن جاده
کنترل پایداری (ESP)
کنترل کشش (TCS)
کنترل لغزندگی (ASR یا TRC)
کنترل سرعت در سربالایی (HAC)
کنترل سرعت در سرپایینی (DAC)
اتوهولد (AutoHold)
اتوپارک
حالت رانندگی (Drive Mode)2 حالته (ECO,Normal)
سایر امکاناتتعلیق هوشمند (ARC) - توزیع متغیر گشتاور (AEB)
تجهیزات و امکانات
مالتی مدیامانیتور 7 اینچی لمسی با قابلیت پشتیبانی Bluetooth - USB - MP3 - iPod - AUX با 8 اسپیکر
دوربین عقب
دوربین جانبی
دوربین جلو
دوربین 360
مانیتور عقب
دید در شب (Night Vision)
سیستم ورود بدون کلید
استارت دکمه ای (Keyless)
استارت از روی ریموت
صندلی رانندهتنظیم برقی
صندلی شاگردتنظیم برقی
گرمکن صندلیجلو - عقب
سرد کن صندلی
ماساژور صندلی
سیستم تهویهاتومات دوگانه - دریچه تهویه عقب
گرمکن فرمان
شیفتر دنده پشت فرمان
دکمه کنترلی فرمان
هداپ (HUD)
صندوق برقی
سانروف
سقف پاناروما
تنظیم ارتفاع
آینه جانبی با تنظیم برقی
جمع شوندگی برقی آینه
سایر امکانات

ایکس تریل

نیسان ایکس تریل از جمله کراس اوورهای پرفروش در ایران است که توسط شرکت جهان نوین آریا وارد بازار ایران شد. مهم‌ترین دلیل روش بالای آن چهره قدرتمند و زیبای خودرو و مشخصات فنی کامل این خودرو است. به شکلی که کارشناسان اصلی‌ترین دلیل چهره جذاب خودرو و فروش بالای آن را طراحی زیبای چراغ‌های ماشین می‌دانند. با اینکه طراحی این خودرو تحول جدید در خودروهای شرکت نیسان نیست اما این چهره زیبا در کنار استفاده از آپشن‌های جذاب و کمتر دیده شده در ایران توانست جایگاه ویژه‌ای در میان ایرانیان باز کند.

مشخصات فنی نیسان ایکس تریل

مهم‌ترین ویژگی نیسان ایکس تریل محور محرک آن است که از انواع دو دیفرانسیل 3 حالته هوشمند (2WD - Auto - Lock) تشکیل شده است. پیشرانه این خودرو 4 سیلندر است و حجم موتور آن 2.5 لیتر در نظر گرفته شده است. موتور 170 اسب بخاری این محصول نیسان، شتاب صفر تا 100 را در 9.8 ثانیه ایجاد می‌کند. بیشترین سرعتی که می‌توان با این خودرو رانندگی کرد چیزی برابر 210 کیلومتر بر ساعت است. با مصرف ترکیبی 8.3 لیتر بنزین در 100 کیلومتر جزو خودروهای کم‌مصرف به شمار می‌آید.

امکانات و تجهیزات نیسان ایکس تریل

کنترل کروز نصب شده در این خودرو در کنار سیستم کنترل ایستایی در سربالایی، سیستم کنترل سرعت در سرپایینی، کنترل کشش و کنترل پایداری و کنترل هوشمند شاسی (ARC) رانندگی با این خودرو را تسهیل می‌کند. ترمز هوشمند انجین (AEB)، ترمز EBD، ترمز ABS، سیستم کنترل ترمزها در پیچ (ATC)، سیستم ترمز فعال پیشرانه (IEB) سیستم ترمز کمکی و ترمز پارک برقی ایمنی این خودرو را تضمین می‌کنند. از سنسورهای نصب شده در این خودرو باید به سنسور عقب، سنسور باران، سنسور فشار باد تایر، رادار نقطه کور، رادار تغییر لاین و سنسور تشخیص اشیای متحرک، امکانات این خودرو را تکمیل نموده است. چراغ بدرقه و نورپردازی داخلی در کنار چراغ شور، مه شکن عقب و جلو و ... سیستم روشنایی خودرو را تکمیل نموده‌اند. 6 اسپیکر و هندزفری سیستم صورت این خودرو را تشکیل داده‌اند. به کمک یک مانیتور 7 اینچی می‌توان به سیستم صوتی تسلط داشت، دوربین عقب و جلو و دوربین 360 درجه را بررسی نمود.

طراحی داخلی و خارجی نیسان ایکس تریل

چهره بیرونی نیسان ایکس تریل درست مانند دیگر محصولات نیسان از خشونت و صلابت بسیار زیادی برخوردار است و ما را به یاد خودروهای آفوردی می‌اندازد. اما طراح تلاش داشته است به کمک چراغ‌ها و خطوط منحنی کمی از این خشونت کم کند. طراحی داخلی آن نیز با هدف کم شدن خشونت خودرو طراحی شده است و با اینکه خیلی پیچیده طراحی نشده است اما با این حال چیدمان پیانویی دکمه‌های کنترلی چهره زیبا و لوکسی به داخل ماشین هدیه داده‌اند.

مقایسه نیسان ایکس تریل با فولکس واگن تیگوان

فولکس واگن تیگوان آخرین بار در سال 1396 وارد بازار ایران شد و بعد از مدتی وارداتی آن ممنوع اعلام شد. هر چه صلابت در نیسان ایکس تریل جلب توجه می‌کند، محصول تیگوان دقیقاً مانند یک مدیر آلمانی اتو کشیده و رسمی به نظر می‌رسد. جایی که موتور نیسان 171 اسب بخار قدرت دارد فولکس واگن با 180 اسب بخار قدرتمندتر است. شتاب صفر تا 100 محصول تیگوان تنها 7.3 ثانیه زمان نیاز دارد اما محصول نیسان تا 10.5 ثانیه زمان نیاز دارد. پس می‌توان گفت که فولکس واگن تیگوان محصول بهتری است.

کلام آخر

اگر به خودروهای ژاپنی کراس آور علاقه دارید، به مسافرت در طبیعت و آفرود علاقه‌مندید، نیسان ایکس تریل یکی از بهترین گزینه‌های پیش روی شما است.



معرفی کمپانی نیسان

نیسان - Nissan - شرکت خودروسازی ژاپنی و چندملیتی است که ریشه‌های آن به زمان راه‌اندازی شرکت خودروسازی داتسون بازمی‌گردد، در پی خریداری شرکت داتسون توسط یوشیسوکه آیکاوا، وی داتسون را در شرکت خوشه‌ای و تازه تأسیس خود، یعنی گروه نیسان ادغام نمود و بخش خودروسازی جدید را نیسان نامید.

نیسان همانند تویوتا و هوندا که لکسوس و آکورا را در آمریکای شمالی تأسیس کردند، برند اینفینیتی را در آمریکای شمالی تاسیس نمود.

رنو از سال 1999 به یکی از سهام‌داران اصلی نیسان تبدیل شد، به‌طوری‌که تا سال ۲۰۰۸ مالک ۴۴٪ از سهام آن گردید، در مقابل هم‌اکنون نیسان نیز ۱۵٪ از سهام رنو را در اختیار دارد.نیسان خود مالک برند های داتسون، اینفینیتی و نیسمو نیز می‌باشد.


محصولات نیسان، از اواسط دهه ۱۹۸۰ وارد بازار ایران شدند و پارس خودرو به عنوان نخستین شریک نیسان از سال ۱۹۸۶ تولید شاسی بلند پاترول را آغاز کرد. در همان سالها وانت نیسان جونیور نیز در سایپا و شرکت زامیاد تولید می‌شد، وانتی که هنوز هم تولید آن ادامه دارد و هیچ خودرویی توانایی جانشینی آن را ندارد. سالها بعد و پس از توقف تولید پاترول، پارس خودرو شاسی بلند های دیگر نیسان منجمله رونیز، پیکاپ، سرانزا و قشقایی را به خط تولید خود آورد و بعدها سدان‌های ماکسیما و تینا هم در کنار آنها به خطوط تولید پارس خودرو اضافه شدند. اما از سال 1394، شرکت جهان نوین آریا خود را به عنوان دیگر نماینده نیسان معرفی کرد که واردات مدل‌های مختلف جوک و ایکستریل به ایران، حاصل فعالیت های شرکت جهان نوین می‌باشد.

نظرات

Captcha