اکتیون
سانگ یانگ اکتیون یک خودرو کراس اور است که سازنده آن شرکت کرهای به نام سانگ یانگ میباشد و خطوط تولیدی آن نیز در حال حاظر فعال است. این خودرو جایگزین موسو شده است و از سال 2010 به ایران نیز وارد شد.
این محصول چندان نتوانست در ایران بازخورد خوبی دریافت کند به این دلیل که از لحاظ ظاهری نتوانسته بود چندان نظر ایرانیان را جلب نماید و ایرانیان آن را زیبا نمیدانستند؛ اما این خودرو بعد از گذشت چند سال و در سال 2014 توانست نسخهای زیباتر را وارد ایران کند.
طراحی ظاهری اکتیون
در نسخه قدیمی این خودرو شاهد چراغهای نامناسب و زشت بودیم اما این خودرو توانست در چهره جدید خود از چراغهای اسپرت، ساده و جذاب استفاده کند که در دو طرف جلوپنجره ششضلعی با یک پسزمینه مشبک توانسته زیبایی را به رخ بکشد.
در طراحی جدید از سپری مدرن و بهروزتر استفاده شده است و هماهنگی مناسبی با دیگر المانها به وجود بیاورد.
در نمای پشت و بغل نیز در این خودرو، با تغییراتی که داشته است، شاهد یک نمای بروز و زیبا هستیم و توانسته نظرات مثبتی را به سمت خود جذب کند. البته از نظر کارشناسان نمای پشتی میتوانست بهتر باشد و تغییرات بیشتر و مناسبتری را داشته باشد. با تمام این تفاسیر در مجموع میتوانیم بیان کنیم که چهره این خودرو بسیار نسبت به گذشته بهتر و مناسبتر شده است.
طراحی داخلی اکتیون
در طراحی داخلی این خودرو نیز با ظاهری به نسبت ساده اما مناسب روبهرو میشویم. این طراحی به نسبت قدیمی به نظر میاید اما توانسته است نظم و آرامش خاصی را به کابین منتقل کند. یکی از شاخصههای نمای ظاهر کلیدهای دایرهای شکل آن میباشد.
فضای صندوق عقب این خودرو نیز به نسبت به نسبت گنجایش قابل قبولی دارد و گنجایشی مناسب برای قرارگیری وسایل در اختیار کاربر قرار میدهد. در مجموع میتوانیم بیان کنیم که مشتریان از کابین این خودرو رضایت داشتهاند.
امکانات و آپشنهای اکتیون
این خودرو از لحاظ آپشن و ویژگیها توانسته مواردی از جمله: کروز کنترل، کنترل پایداری، سنسور پارک عقب، حسگر باران، کنترل سرعت در سرازیری، دکمه تعویض دنده بر روی فرمان، سیستم صوتی با 6 اسپیکر، نمایشگر 7 اینچی، روکش چرمی در صندلیها، بلوتوث، آینده وسط الکترونیکی، فرمان هیدرولیک دوحالته و ... را در اختیار کاربران قرار بدهد.
مشخصات فنی اکتیون
این خودرو از یک پیشران 2.0 لیتری با 4 سیلندر استفاده میکند که میتواند قدرتی معادل با 150 اسب بخار آزاد نماید. این خودرو میتواند 0 تا 100 را در پانزده ثانیه طی نماید و در هر صد کیلومتر نیز 11.3 لیتر بنزین میسوزاند.
مزایا و معایب اکتیون
از جمله مزایایی که این خودرو دارد میتوان به کیفیت سواری مطلوب و امکانات مناسب اشاره کرد.
از معایب این خودرو نیز میتوان به مصرف سوخت بالا، سیستم صوتی نهچندان باکیفیت و طراحی نهچندان جذاب اشاره کرد.
سخن پایانی
در مجموع این خودرو توانست در طراحی دوم و ارائه دوم خود بازخورد مناسبتری را دریافت کند و شما نیز میتوانید با مقایسه این خودرو و دیگر همردهها یک گزینه مناسب را برای خرید انتخاب نمایید.
معرفی کمپانی سانگ یانگ
سانگیانگ شرکت خودروسازی کرهای است، که بهعنوان چهارمین شرکت خودروسازی بزرگ کرهای بهشمار میآید.
شرکت سانگیانگ در سال ۱۹۵۴ تأسیس شد، در ۱۹۸۶ توسط گروه سانگیانگ خریداری شد. این گروه در سال ۱۹۹۷ سانگیانگ را به دوو موتورز واگذار نمود. این شرکت در نهایت در سال ۲۰۱۰ به ارزش ۴۷۰ میلیون دلار، توسط شرکت ماهیندرا خریداری شد و هماکنون بهعنوان زیرمجموعهای از این شرکت هندی فعالیت میکند.
حضور سانگ یانگ در ایران به سال 1381 باز میگردد که شرکت تولیدی مرتب به ساخت و عرضه شاسی بلند موسو و پس از آن سدان چیرمن میپرداخت، در سال 1384 نیز گروه صنعتی رامک خودرو به عنوان نماینده جدید سانگیانگ در ایران معرفی شد و با عرضه و پشتیبانی بهتر محصولات، سهم سانگ یانگ را از بازار ایران افزایش داد.