پیکاپ تک کابین
نیسان پیکاپ در دو مدل تک کابین و دو کابین در سال ۱۹۹۷ توسط شرکت نیسان وارد بازار باشد. نیسان پیکاپ تک کابین توسط شرکت سایپا و زیر نظر نیسان ژاپن از سال ۱۳۸۱ تا سال ۱۳۸۹ تولید میشد. در ادامه با ما همراه باشید تا با مشخصههای فنی این وانت آفرودی بیشتر آشنا شوید.
مشخصات فنی نیسان پیکاپ تک کابین
نیسان پیکاپ تک کابین از یک پیشرانه ۴ سیلندر با حجم ۲/۴ لیتر بهره میبرد. محور محرک دو دیفرانسیل و جعبه دنده ۵ سرعتی دستی به همراه یک دنده کمکی قدرت را به چرخها منتقل میکند. حداکثر قدرت ۱۵۰ اسب بخار در ۵۶۰۰ دور در دقیقه و حداکثر گشتاور ۲۰۸ نیوتن متر در ۳۶۰۰ دور در دقیقه است. مدت زمان ۱۲ ثانیه طول میکشد تا سرعت این خودرو از ۰ به ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت برسد و بیشترین سرعتی که میتوانید با این خودرو تجربه کنید ۱۷۰ کیلومتر بر ساعت است. میزان مصرف سوخت در سیکل ترکیبی برای این خودرو در هر ۱۰۰ کیلومتر ۱۲ لیتر است. وزن این خودرو ۱۶۳۵ کیلوگرم و حجم باک ۶۰ لیتر است.
طراحی داخلی و خارجی نیسان پیکاپ تک کابین
فضای داخلی نیسان پیکاپ تک کابین کاملاً باز طراحی شده به گونهای که اصلاً حس سوار شدن به یک وانت را نخواهید داشت و در آن احساس راحتی و آرامش خواهید داشت. در واقع میتوان گفت فضای بزرگ داخل کابین بهترین خصوصیت این خودرو است. برای ساخت قطعات داخلی کابین از جنس باکیفیتی استفاده نشده است و فاصله راننده تا دکمههای روی کنسول به حدی زیاد است که راننده برای استفاده از آنها مجبور است خم شود. اما از نظر طراحی ظاهری میتوان گفت با یک خودرو نیمه لوکس روبرو خواهید بود. قسمت جلو خودرو با ظاهری نسبتاً شیک طراحی شده است. اما عقب بسیار ساده طراحی شده است.
امکانات و تجهیزات نیسان پیکاپ تک کابین
نیسان پیکاپ تک کابین از امکانات بسیار محدودی برخوردار است که البته به عنوان یک خودرو آفرودی این ایراد قابلچشمپوشی است. چراغ مه شکن جلو، سیستم تهویه مطبوع دستی کل امکاناتی است که برای این خودرو در نظر گرفته شده است.
مقایسه نیسان پیکاپ تک کابین با نیسان زامیاد
از نظر رانندگی و عملکرد فنی نیسان پیکاپ تک کابین بهتر از نیسان زامیاد عمل میکند. پیکاپ نسبت به زامیاد ظاهر بهتری دارد و از نظر طراحی ظاهری زمان بیشتری برای آن صرف شده است. از نظر کیفیت مواد در یک حد هستند. اگر بخواهیم از نظر نقاط قوت و ضعف این دو خودرو را با یکدیگر بررسی کنیم میتوان گفت نیسان زامیاد هزینه نگهداری کمتری دارد و قدرت باربری بالاتری دارد. حداکثر گشتاور بالاتر در دور موتور کمتری دارد. در مقابل نیسان پیکاپ تک کابین دنده کمکی دارد و همچنین از یک سیستم تعلیق کارآمد برخوردار است که در مسیرهای سخت به راننده در کنترل ماشین کمک میکند.
کلام پایانی
سیستم انتقال قدرت قوی، سیستم تعلیق خشک اما کارآمد و جعبه دنده تمامی مزایای نیسان پیکاپ تک کابین است که با توجه به ویژگیهای آفرودگونه این خودرو میتوانید برای مناطق صعبالعبور کوهستانی و یا بیابانی از این خودرو استفاده کنید.
معرفی کمپانی نیسان
نیسان - Nissan - شرکت خودروسازی ژاپنی و چندملیتی است که ریشههای آن به زمان راهاندازی شرکت خودروسازی داتسون بازمیگردد، در پی خریداری شرکت داتسون توسط یوشیسوکه آیکاوا، وی داتسون را در شرکت خوشهای و تازه تأسیس خود، یعنی گروه نیسان ادغام نمود و بخش خودروسازی جدید را نیسان نامید.
نیسان همانند تویوتا و هوندا که لکسوس و آکورا را در آمریکای شمالی تأسیس کردند، برند اینفینیتی را در آمریکای شمالی تاسیس نمود.
رنو از سال 1999 به یکی از سهامداران اصلی نیسان تبدیل شد، بهطوریکه تا سال ۲۰۰۸ مالک ۴۴٪ از سهام آن گردید، در مقابل هماکنون نیسان نیز ۱۵٪ از سهام رنو را در اختیار دارد.نیسان خود مالک برند های داتسون، اینفینیتی و نیسمو نیز میباشد.
محصولات نیسان، از اواسط دهه ۱۹۸۰ وارد بازار ایران شدند و پارس خودرو به عنوان نخستین شریک نیسان از سال ۱۹۸۶ تولید شاسی بلند پاترول را آغاز کرد.
در همان سالها وانت نیسان جونیور نیز در سایپا و شرکت زامیاد تولید میشد، وانتی که هنوز هم تولید آن ادامه دارد و هیچ خودرویی توانایی جانشینی آن را ندارد.
سالها بعد و پس از توقف تولید پاترول، پارس خودرو شاسی بلند های دیگر نیسان منجمله رونیز، پیکاپ، سرانزا و قشقایی را به خط تولید خود آورد و بعدها سدانهای ماکسیما و تینا هم در کنار آنها به خطوط تولید پارس خودرو اضافه شدند.
اما از سال 1394، شرکت جهان نوین آریا خود را به عنوان دیگر نماینده نیسان معرفی کرد که واردات مدلهای مختلف جوک و ایکستریل به ایران، حاصل فعالیت های شرکت جهان نوین میباشد.