ولوو c30
در سال 2010 ولوو c30 به عنوان یکی از مدل های جدید شرکت سوئدی به بازار معرفی شد. مهندسان شرکت خودروسازی ولوو در طراحی این محصول تلاش زیادی به کار گرفته اند به طوری که می توان حاصل کار آن ها را مشاهده کرد. البته با توجه به این که ظاهر این خودرو تا حدی به دور از الگوهای ولوو بوده و شباهت بیشتری به خودرو های آسیای شرقی و تا حدی ایتالیایی دارد، تعدادی از طرفداران ولوو را راضی نگه نداشته است. در ادامه با مشخصات این خودرو آشنا خواهید شد.
مشخصات فنی ولوو c30
این خودروی سوئدی دارای موتور 5 سیلندری و 20 سوپاپه بوده که حداکثر توان موتور آن 230 اسب بخار است. همچنین حداکثر گشتاور آن 320 نیوتن متر است و موتور این خودرو حجمی معادل 2521 سی سی دارد. صفر تا صد این خودروی 5 دنده خودکار 7.1 ثانیه بوده که نشان از قابلیت شتابدهی خاص ان است. از دیگر ویژگی های ولوو c30 باید به حداکثر سرعت قابل پیشمایش آن اشاره کرد که 235 کیلومتر بر ساعت است. مصرف سوخت ترکیبی ولوو c30 در هر صد کیلومتر 9 لیتر بوده که می توانست رقمی پایین تر از این باشد.
طراحی داخلی و خارجی ولوو c30
ولوو c30 چه به لحاظ طراحی داخلی و چه خارجی عملکردی قابل قبول داشته که همین موضوع باعث جذب افراد زیادی به این محصول شده است. طراحی جالب چراغ های عقب در کنار رنگ بندی خاص آن شکل و شمایلی زیبا به این محصول اروپایی بخشیده است. در طراحی داخلی این خودروی جذاب بیش از هرچیز صندلی های اسپرت با روکش چرمی حس خوبی به سرنشینان می دهد. طراحی پدال اسپرت ولوو c30 هم به زیبایی های یک طراحی اسپرت افزوده است. ابعاد این خودروی سوئدی 4266 در 1782 بوده و ارتفاع1447 میلیمتری دارد.
امکانات و تجهیزات ولوو c30
امکانات متنوع به کار رفته در ولوو c30 باعث هر چه جذاب تر شدن آن شده است. به طور کلی ولوو در این بخش دقت ویژه ای به کار می گیرد. از جمله امکانات ولوو c30 باید به سیستم تهویه اتوماتیک جدا برای سرنشینان جلو، قابلیت کروز کنترل، سیستم ورود بدون کلید، سقف سانروف دار، آینه های جانبی تاشو برقی و قابلیت مالتی مدیا با اتصال بلوتوثی اشاره کرد. همچنین ولوو c30 دارای سنسور پارک در جلو و عقب اتومبیل بوده که توانمندی فوق العاده ای برای این محصول به حساب می آید.
مقایسه ولوو c30 با مینی کوپر
مینی کوپر به عنوان یکی از مطرح ترین خودرو های ساخته شده می تواند رقیب خوبی برای ولوو c30 باشد. البته مینی کوپر در بیشتر موارد مغلوب رقیب خود یعنی ولوو c30 شده است. موتور 3 سیلندری و 12 سوپاپه ای آن حداکثر قدرت 136 اسب بخار را دارد که رقمی بسیار کمتر از محصول سوئدی است. همچنین حداکثر سرعت آن 207 کیلومتر بر ساعت بوده که تفاوتی آشکار با ولوو c30 دارد.
سخن آخر
به طور کلی ولوو c30 شاید خودرویی همه چیز تمام نباشد اما در میان رقیبان خود سربلند خارج شده است. اگر از طرفداران خودرو در این کلاس هستید از ولوو c30 غافل نشوید.
معرفی کمپانی ولوو
ولوو (Volvo Group) یک برند چندملیتی سوئدی تبار است که نقش مهمی در صنعت خودروسازی دارد. این کمپانی در زمینههای دیگری همچون ساخت، پخش و فروش کامیون، اتوبوس و تجهیزات ساخت و ساز و حتی زمینههای گستردهتری نیز فعالیت میکند.
اداره مرکزی این شرکت در گوتنبرگ سوئد واقع شده است.
تا سال 1999 و پیش از فروخته شدن به کمپانی موتور فورد (Ford Motor Company)، ولوو بخشی از AB Volvo محسوب میشد. از سال 2010 تا به امروز، این شرکت متعلق به کمپانی چینی جیلی Geely Holding Group)) است.
سال 2016، ولوو به عنوان دومین سازنده بزرگ کامیونهای سنگین در دنیا شناخته شد.