نیسان رونیز

گالری تصاویر (0)
1389 از 672,000,000 تا 672,000,000 تومان
نوع بدنهشاسی‌بلند
نوع محوردو دیفرانسیل 4WD
تعداد سرنشین5 نفر
گیربکسدستی
مصرف ترکیبی13 لیتر در صد کیلومتر
مشخصات تولید کننده
کشور سازندهژاپن
شروع تولید1382
نام لاتینNissan Roniz
مشخصات کلی
نوع محوردو دیفرانسیل 4WD
تعداد سرنشین5 نفر
گیربکسدستی
تعداد دنده5
حجم موتور2389 سی سی
تعداد سیلندر4
تعداد سوپاپ16
نوع موتوربنزینی
عملکرد فنی
قدرت160 اسب بخار در 5600 دور در دقیقه
گشتاور208 نیوتن متر در 3600 دور در دقیقه
حداکثر سرعت170 کیلومتر برساعت
مصرف سوخت (ترکیبی)13 لیتر در صد کیلومتر
شتاب (0 تا 100)15.2 ثانیه
مشخصات بدنه
نوع بدنهشاسی‌بلند
کلاس بدنهSUV متوسط
نسل (کد اتاق)نسل دوم-فیس لیفت
طول4560 میلی‌متر
عرض1830 میلی‌متر
ارتفاع1770 میلی‌متر
فاصله محور2650 میلی‌متر
وزن1770 کیلوگرم
ابعاد و نوع لاستیک جلو245/70R16
ابعاد و نوع لاستیک عقب245/70R16
ظرفیت باک60 لیتر
تعلیق و ترمز
نیروی کمکی فرمانهیدرولیکی
ترمز ضد قفل (ABS)
توزیع نیروی ترمز (EBD)
ترمز کمکی (EBA یا BAS)
ترمز پارک برقی (EPB)
کنترل ترمزها در پیچ (ATC یا CBC)
سایر مشخصات
روشنایی
دیلایت
سنسور نور (Auto Light)
مه شکن جلو
مه شکن عقب
گردش چراغ در پیچ (AFS)
چراغ شور
ایمنی و سیستم های کمک راننده
تعداد ایربگ ها
کروز کنترل
کروز کنترل اکتیو (هوشمند)
سنسور جلو
سنسور عقب
سنسور 360
سنسور باد چرخ ها (TPMS)
سنسور باران
سنسور تشخیص خواب آلودگی
رادار جانبی (نقطه کور)
رادار خطوط (تغییر لاین)
رادار تابلو خوان
رادار جلو هشدار دهنده
رادار جلو اکتیو (پیشگری تصادف جلو)
رادار پارک (پیشگیری تصادف عقب)
رادار عابر پیاده
اسکن جاده
کنترل پایداری (ESP)
کنترل کشش (TCS)
کنترل لغزندگی (ASR یا TRC)
کنترل سرعت در سربالایی (HAC)
کنترل سرعت در سرپایینی (DAC)
اتوهولد (AutoHold)
اتوپارک
حالت رانندگی (Drive Mode)
سایر امکانات
تجهیزات و امکانات
مالتی مدیارادیو پخش CD با 4 اسپیکر
دوربین عقب
دوربین جانبی
دوربین جلو
دوربین 360
مانیتور عقب
دید در شب (Night Vision)
سیستم ورود بدون کلید
استارت دکمه ای (Keyless)
استارت از روی ریموت
صندلی رانندهتنظیم دستی
صندلی شاگردتنظیم دستی
گرمکن صندلی
سرد کن صندلی
ماساژور صندلی
سیستم تهویهدستی
گرمکن فرمان
شیفتر دنده پشت فرمان
دکمه کنترلی فرمان
هداپ (HUD)
صندوق برقی
سانروف
سقف پاناروما
تنظیم ارتفاع
آینه جانبی با تنظیم برقی
جمع شوندگی برقی آینه
سایر امکانات

نیسان رونیز

نیسان رونیز نسل اول که در جهان به نام نیسان Xterra شناخته شده است در سال ۱۹۹۹ معرفی شد و نسل دوم این خودرو در سال ۲۰۰۵ معرفی شد که همان نسلی است که توسط پارس خودرو وارد ایران شده است. پارس خودرو در سال ۱۳۸۲ عرضه این اتومبیل را آغاز نمود و در نهایت در سال ۱۳۸۹ تولید و مونتاژ آن به پایان رسید.

مشخصات فنی نیسان رونیز

نیسان رونیز با وزن ۱۷۷۰ کیلوگرم یک شاسی بلند سنگین است که از یک موتور ۲/۴ لیتری با ۴ سیلندر بهره می‌برد. این موتور قادر است ۱۶۰ اسب بخار در ۵۶۰۰ دور در دقیقه قدرت تولید کند و میزان گشتاور آن نیز ۲۱۲ نیوتن متر در ۳۶۰۰ دور در دقیقه است که برای یک خودرو آفرودی قدرت بالایی محسوب می‌شود. این خودرو به صورت دیفرانسیل عقب طراحی شده است و برای انتقال قدرت به چرخ‌ها از یک جعبه ۵ سرعت دستی و یک دنده کمکی بهره می‌گیرد. جعبه دنده کمکی به این منظور تعبیه شده است تا خودرو بتواند مسیرهای صعب‌العبور را به راحتی طی کند.

سیستم تعلیق قدرتمند به همراه دیگر ویژگی‌های فنی، این خودرو را به یک آفرود با قدرت بالا تبدیل کرده است. حداکثر سرعتی که می‌توانید با رونیز تجربه کنید ۱۶۱ کیلومتر بر ساعت است. مدت زمان ۱۵ ثانیه طول می‌کشد تا سرعت خودرو از ۰ به ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت برسد. میزان مصرف سوخت در سیکل ترکیبی برای این خودرو ۱۱/۳ لیتر است.

طراحی داخلی و خارجی نیسان رونیز

شکل چراغ‌های جلو در نیسان رونیز شاید کمی عجیب و خاص به نظر برسد. همچنین محل قرارگیری دستگیره‌های عقب روی ستون c خودرو است که باعث ایجاد تفاوت‌های ظاهری خودرو با شاسی بلندهای دیگر شده است. دلیل این طراحی دستگیره‌ها حفظ کوچکی درب‌های عقب است. طراحی داخلی کابین کاملاً ساده و قدیمی است و داشبورد آن همچون خودروهای دهه ۹۰ طراحی شده است. می‌توان گفت تمامی اجزای داخل کابین به شیوه‌ای کاملاً قدیمی و سنتی طراحی شده است و هیچ جذابیت بصری در آن مشاهده نخواهید کرد. صندلی‌های عقب بالاتر از صندلی‌های جلو طراحی شده است و دید مناسبی در اختیار سرنشینان عقب قرار می‌دهد. فضای داخل خودرو کاملاً باز و جادار طراحی شده است.

امکانات و تجهیزات نیسان رونیز

تجهیزات نیسان رونیز بسیار ساده و ابتدایی است. آینه‌های جانبی با تنظیم برقی، چراغ مه شکن جلو و ترمز کمکی، فرمان هیدرولیک، تهویه مطبوع دستی تنها امکاناتی است که می‌توان برای این خودرو نام برد. از نظر امکانات و تجهیزات در سطح بسیار پایینی قرار دارد که اگر به دنبال آپشن‌های بیشتری هستید بهتر است به سراغ این خودرو نروید.

مقایسه نیسان رونیز با کاپرا

کاپرا یک خودرو چینی مونتاژ بهمن خودرو است که موتور آن از روی میتسوبیشی کپی‌برداری شده است. مشخصات فنی نیسان رونیز و کاپرا از جهات بسیاری به یکدیگر شبیه‌اند. اما کاپرا از ایربگ و پلوس خلاص کن برخوردار است که در نیسان رونیز این تجهیزات را نمی‌بینیم. کاپرا وانتی است که کیفیت مونتاژ آن به اندازه رونیز نیست و همچنین فضای زیادی در اختیار سرنشینان قرار نمی‌دهد.

کلام پایانی

نیسان رونیز از نظر ظاهری و تجهیزات بسیار ساده طراحی شده است اما با توجه به داشتن ویژگی‌های آفرودی توانسته توجه بسیاری از خریداران را به خود جلب کند. با این حال نه تنها در جاده‌های ناهموار بلکه در سطح شهر نیز می‌توانید از این خودرو استفاده کنید. رونیز در هر نوع جاده‌ای می‌تواند احساس خوبی به سرنشینان خود منتقل کند.



معرفی کمپانی نیسان

نیسان - Nissan - شرکت خودروسازی ژاپنی و چندملیتی است که ریشه‌های آن به زمان راه‌اندازی شرکت خودروسازی داتسون بازمی‌گردد، در پی خریداری شرکت داتسون توسط یوشیسوکه آیکاوا، وی داتسون را در شرکت خوشه‌ای و تازه تأسیس خود، یعنی گروه نیسان ادغام نمود و بخش خودروسازی جدید را نیسان نامید.

نیسان همانند تویوتا و هوندا که لکسوس و آکورا را در آمریکای شمالی تأسیس کردند، برند اینفینیتی را در آمریکای شمالی تاسیس نمود.

رنو از سال 1999 به یکی از سهام‌داران اصلی نیسان تبدیل شد، به‌طوری‌که تا سال ۲۰۰۸ مالک ۴۴٪ از سهام آن گردید، در مقابل هم‌اکنون نیسان نیز ۱۵٪ از سهام رنو را در اختیار دارد.نیسان خود مالک برند های داتسون، اینفینیتی و نیسمو نیز می‌باشد.


محصولات نیسان، از اواسط دهه ۱۹۸۰ وارد بازار ایران شدند و پارس خودرو به عنوان نخستین شریک نیسان از سال ۱۹۸۶ تولید شاسی بلند پاترول را آغاز کرد. در همان سالها وانت نیسان جونیور نیز در سایپا و شرکت زامیاد تولید می‌شد، وانتی که هنوز هم تولید آن ادامه دارد و هیچ خودرویی توانایی جانشینی آن را ندارد. سالها بعد و پس از توقف تولید پاترول، پارس خودرو شاسی بلند های دیگر نیسان منجمله رونیز، پیکاپ، سرانزا و قشقایی را به خط تولید خود آورد و بعدها سدان‌های ماکسیما و تینا هم در کنار آنها به خطوط تولید پارس خودرو اضافه شدند. اما از سال 1394، شرکت جهان نوین آریا خود را به عنوان دیگر نماینده نیسان معرفی کرد که واردات مدل‌های مختلف جوک و ایکستریل به ایران، حاصل فعالیت های شرکت جهان نوین می‌باشد.

نظرات

Captcha