ریو مونتاژ سایپا
برای اولین بار این خودرو توسط شرکت کیا موتورز در کره جنوبی در سال 2000 میلادی معرفی و تولید شد. خودرویی که ما در حال مشاهده آن هستیم فیس لیفتی از آن خودرو است. این خودرو در بین مهرومومهای 1384 تا 1391 توسط شرکت سایپا مونتاژ شده است که البته باید بدانید که این قطعات وارداتی بوده است.
این خودروها به دلیل شتاب بالا و مصرف سوخت پایین توانست علاقهمندان بسیار زیادی را به سمت خود بکشاند اما این خودرو مشکلی نیز دارد و آن امنیت پایین و مشکلات ترمز آن است.
طراحی ظاهری ریو مونتاژ سایپا
زمانی که این خودرو در ایران به فروش رفت کمتر از ظاهر آن ایراد میگرفتند و میتوان گفت به نسبت رقبایش، طراحی قابل دفاعی داشت؛ اما بعد از گذشت چندین سال ریو خودش نیز خودروهای جدیدی را روانه بازار کرد که ازلحاظ ظاهری تفاوتهای زیادی با این مدل داشت.
خطوط و برجستگیهای کاپوت جلو خودرو، دربها و صندوقعقب این خودرو در کنار چراغهایی که دارد، یک حس هماهنگی در طراحی را میدهد که درنهایت یک نمای خوب و مناسب را برای کاربر به ارمغان میاورد.
طراحی داخلی ریو مونتاژ سایپا
در طراحی این خودرو، راحتی راننده بسیار اهمیت دارد چرا که صندلی این خودرو بهنوعی تهیهشده است تا راننده در مسافتهای طولانی نیز کمتر خسته شود. جنس روکشهای این صندلیها نیز باکیفیت است.
اما در قسمت عقب این خودرو، با کم بودن فضا مواجه میشویم و اگر سه صندلی عقب پر شود، هر سه نفر احساس فشردگی در آن خواهند کرد. در قسمت داشبورد، طراحی چندان جذاب نیست و متریال استفاده شده نیز چندان باکیفیت نیست اما در گوشهکنار خودرو شاهد قسمتهای کوچکی هستیم تا سرنشینان وسایلی مثل لیوان را بر روی آن قرار دهند.
امکانات و آپشنهای ریو مونتاژ سایپا
آپشنهایی که از یک خودرو عادی میتوانیم داشته باشیم، در این خودرو نیز مشاهده میکنیم. آپشن هایی مانند کولر، فرمان باکیفیت، شیشهبالابر برقی، برفپاککن و ... .
مشخصات فنی ریو مونتاژ سایپا
موتور استفاده شده در پراید 131 دارای 4 سیلندر و حجمی برابر با 1493 لیتر دارد که این موتور میتواند قدرتی برابر با 97 اسب بخار را آزاد نماید. حداکثر سرعتی که برای این خودرو در نظر گرفتهشده است 175 کیلومتر در ساعت است.
مصرف سوخت ترکیبی این خودرو در هر 100 کیلومتر 7 لیتر است. شتاب صفر تا صد آن نیز حدود 12 ثانیه است.
مزایا ریو مونتاژ سایپا
ازجمله مزایایی که این خودرو دارد میتوان به مصرف سوخت مناسب، قیمت مناسب، فرمان هیدرولیک، ترمز ای بی اس و استحکام دربهای بیرونی اشاره کرد.
ازجمله معایبی که این خودرو دارد میتوان به کیفیت متریال ضعیف در ساخت داشبورد، کوچک بودن فضای عقب خودرو و امنیت پایین آن اشاره کرد.
سخن پایانی
این خودرو در زمان خود استقبال بسیاری را از افراد مختلف جذب کرد و هماکنون نیز در بازار دستدوم فروخته میشود. اگر شما نیز به دنبال خودرویی خوشساخت و باکیفیت هستید میتوانید به عنوان یکی از گزینههای خود را این خودرو قرار بدهید.
معرفی کمپان سایپا
سایپا شرکت خودروسازی ایرانی است که مقر آن در تهران قرار دارد و در سال ۱۳۴۴ بنیان نهاده شد. نخستین خودروهای این شرکت، محصولات شریک فرانسوی آن، سیتروئن بودند و در سال ۱۳۴۷، سایپا بسیاری از مدلهای ژیان را میساخت. در سال ۱۳۵۲ با توافقی با شرکت خودروسازی فرانسوی رنو، رنو ۵ در مدلهای ۲ و ۴ در توسط سایپا به بازار عرضه شد.
با رخدادن انقلاب ۱۳۵۷، دولت ایران، شرکت سایپا را در ۱۶ تیر ۱۳۵۸ به مالکیت خود درآورد و سایپا، از آذر ۱۳۶۰ زیرنظر سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران قرار گرفت. در سال ۱۳۷۲، یکی از پرفروشترین خودروهای تاریخ ایران، پراید، برای نخستینبار توسط سایپا در ایران تولید شد.
در دههٔ ۱۳۸۰، سایپا پیشرفت بسیاری کرد و توانست نخستین خودروی طراحی اختصاصی خود را نیز در همین دهه بسازد. خودروی تیبا نخستین خودروی انحصاری سایپا است که در سال ۱۳۸۷ رونمایی شد. تیبا که همهٔ اجزای آن از جمله موتور، ساخت ایران است، دومین گام ایران برای ساخت خودروی ملی نامیده شد.
سایپا بود که اولین خط تولید خودروهای دوگانه سوز را در ایران راه اندازی کرد. ریو (محصولی از شرکت کیا موتورز) هم برای اولین بار توسط سایپا وارد خط تولید داخل شد.