دوو سیلو
دوو سیلو یکی از سدان های خانوادگی بازار کشور است که در بین سال های 1375 تا 1384 جزوه محصولات کمپانی کرمان خودرو قرار داشت. در ادامه به بررسی مختصری از این خودرو می پردازیم.
مشخصات فنی دوو سیلو
دوو سیلو در سال 1375 با موتور 4 سیلندر 1500 سی سی وارد ایران شد و کارخانه کرمان موتور وارد کننده آن بود. دوو سیلو در سه نوع: 1.5 لیتر 4 دنده اتومات با 90 اسب بخار، 1.5 لیتر 5 دنده دستی با 75 اسب بخار و 1.5 لیتری 5 دنده دستی با 90 اسب بخار تولید و روانه بازار شده است. سیکل ترکیبی مصرف سوخت این خودرو 6.5 لیتر در 100 کیلومتر می باشد. همچنین مقدار 12.5 ثانیه را برای شتاب صفر تا 100 کیلومتر این خودرو ثبت کرده اند. حداکثر سرعت برای این خودرو 163 کیلومتر بر ساعت است. سیلو از نظر فنی مجهز به موتور 4 سیلندر می باشد که 75 اسب بخار نیروی تولید شده توسط گیربکس 5 سرعته دستی به محور جلو منتقل می کند.
آپشن ها و امکانات رفاهی دوو سیلو
از جمله امکانات رفاهی این خودرو می توان به موارد زیر اشاره کرد:
قفل مرکزی، سیستم تهویه مطبوع دستی (که سرمای کولر آن زبانزد است)، سیستم پخش رادیو + 2 بلندگو، تنظیم دستی صندلی های جلو، شیشه بالابرهای برقی، تنظیم برقی آینه های جانبی، مه شکن جلو، روکش پارچه صندلی ها و بخشی از رودری ها و ... .
معایب دوو سیلو
به طور کلی می توان ایمنی ضعیف را یکی از عمده معایب دوو سیلو عنوان کرد. دوو سیلو به علت نداشتن کیسه هوا، در مقابل رقبای نسبتا جوان تر خود همچون پراید و تیبا که به ایربگ مجهز شدهاند، ضعیف تر ظاهر می شود. از جمله معایب این خودرو می توان به ساختار قدیمی بدنه، قوای فنی نامطلوب، معایب گسترده کابین، دشواری دسترسی به قطعات یدکی و خدمات و .... اشاره کرد.
مقایسه پراید با دوو سیلو
دوو سیلو که بیش از یک دهه پیش از خط تولید کرمان خودرو خارج شد، طراحی مدرن تر و زیباتری نسبت به پراید دارد چرا که این محصول دوو تقریبا یک دهه دیرتر از پراید یعنی در سال 1994 به بازار جهانی معرفی شده است. سیلو از رینگ های 13 اینچی، مه شکن های جلو، چراغ های کاسه ای (شیشه کدر) و در نهایت طول کلی حدودا نیم متر بلندتر از پراید 131 ساخته شده است. که البته هرچند این اختلاف اندازه موجب بازتر بودن فضای داخلی سیلو می شود اما در نهایت پراید گزینه بهتری برای تردد در شهرهای بزرگ است. اما سیستم تعلیق بسیار نرم سیلو و همچنین استخوان بندی مناسب این خودرو (نسبت به رقیب)، طرفداران خاص خود را دارد.
سخن پایانی
امروزه دوو سیلو پس از یک دهه مونتاژ و یک دهه شهرت، به خودرویی حاشیه نشین در بازار ایران تبدیل شده است. استهلاک پایین و دوام فنی بالا دو مزیت عمده دوو سیلو هستند که موجب شدند تا این خودرو پس از توقف تولید، به شهرت قابل توجهی در بازار دست یابد. دوو سیلو در حقیقت نسخه فیس لیفت شده دوو ریسر است و با اسامی مختلفی در بازارهای مختلف عرضه می شود.
معرفی کمپانی دوو
دوو موتورز Daewoo Motors شرکت خودروسازی کرهای بود، که در سال ۱۹۸۲ بهعنوان شرکت تابعهای از گروه دوو راهاندازی شد. این شرکت در سال ۲۰۰۱ توسط کمپانی جنرال موتورز خریداری شد، که در پی آن، به جیام دوو تغییر نام داد. در سال ۲۰۱۱ بار دیگر نام این شرکت تغییر یافت و جیام کره نام گرفت.
در کارمیزان توضیحات مرتبط با کمپانی خودروسازی دوو با نشان تجاری Daewoo و همچنین قیمت انواع خودرو دوو کارکرده رو مشاهده کنید