قیمت روز خودرو نیسان

مشاهده قیمت سایر خودروسازان

معرفی کمپانی نیسان

نیسان - Nissan - شرکت خودروسازی ژاپنی و چندملیتی است که ریشه‌های آن به زمان راه‌اندازی شرکت خودروسازی داتسون بازمی‌گردد، در پی خریداری شرکت داتسون توسط یوشیسوکه آیکاوا، وی داتسون را در شرکت خوشه‌ای و تازه تأسیس خود، یعنی گروه نیسان ادغام نمود و بخش خودروسازی جدید را نیسان نامید.

نیسان همانند تویوتا و هوندا که لکسوس و آکورا را در آمریکای شمالی تأسیس کردند، برند اینفینیتی را در آمریکای شمالی تاسیس نمود.

رنو از سال 1999 به یکی از سهام‌داران اصلی نیسان تبدیل شد، به‌طوری‌که تا سال ۲۰۰۸ مالک ۴۴٪ از سهام آن گردید، در مقابل هم‌اکنون نیسان نیز ۱۵٪ از سهام رنو را در اختیار دارد.نیسان خود مالک برند های داتسون، اینفینیتی و نیسمو نیز می‌باشد.


محصولات نیسان، از اواسط دهه ۱۹۸۰ وارد بازار ایران شدند و پارس خودرو به عنوان نخستین شریک نیسان از سال ۱۹۸۶ تولید شاسی بلند پاترول را آغاز کرد. در همان سالها وانت نیسان جونیور نیز در سایپا و شرکت زامیاد تولید می‌شد، وانتی که هنوز هم تولید آن ادامه دارد و هیچ خودرویی توانایی جانشینی آن را ندارد. سالها بعد و پس از توقف تولید پاترول، پارس خودرو شاسی بلند های دیگر نیسان منجمله رونیز، پیکاپ، سرانزا و قشقایی را به خط تولید خود آورد و بعدها سدان‌های ماکسیما و تینا هم در کنار آنها به خطوط تولید پارس خودرو اضافه شدند. اما از سال 1394، شرکت جهان نوین آریا خود را به عنوان دیگر نماینده نیسان معرفی کرد که واردات مدل‌های مختلف جوک و ایکستریل به ایران، حاصل فعالیت های شرکت جهان نوین می‌باشد.
نیسان-کمپانی نیسان-شرکت نیسان-خودرو نیسان-ماشین نیسان-نیسان کارکرده-قیمت نیسان-Nissan
نیسان تیانا مونتاژ
خرید سفارشی
کارشناسی این خودرو

تیانا مونتاژ

در سال 2009 پارس خودرو تعدادی نیسان تیانا مونتاژ وارد بازار ایران نمود و پس از مشاهده استقبال خوب، اقدام به مونتاژ آن نمود. این خودرو در دو تیپ XL و XV در ایران تولید می‌شود که مدل XV با عنوان ‌های‌کلاس امکانات و تجهیزات بیشتری نسبت به مدل XL نیمه فول دارد. تا زمانی که تحریم‌ها و فشار حداکثری بر صنعت خودروسازی ایران نبود، بیشتر تجهیزات و آپشن‌ها در آن تعبیه می‌شد. نیسان تیانا تا قبل از تحریم و بین سال‌های 1389 تا 1392 فروش خوبی در ایران داشت؛ اما مقبولیت ماکسیما را کسب نکرد.

مشخصات فنی نیسان تیانا مونتاژ

قدرت موتور نیسان تیانا مونتاژ با مدل وارداتی خود تفاوتی ندارد و 182 اسب بخار است. شتاب این خودرو برای رسیدن از صفر تا 100 در 9.6 ثانیه زمان نیاز دارد. بیشترین سرعتی که می‌توان با این خودرو رانندگی کرد، 200 کیلومتر در ساعت است. مصرف این خودرو به صورت میانگین 9.4 لیتر در هر صد کیلومتر برآورده شده است. پیشرانه این خودرو 6 سیلندر است و حجم موتور آن 2.5 لیتر است. گیربکس این ماشین از انواع CVT X-TRONIC انتخاب شده اشت.

امکانات و تجهیزات نیسان تیانا مونتاژ

امکاناتی نظیر کروز کنترل، کنترل کشش و کنترل پایداری در این خودرو تعبیه شده است. این خودرو قبل از تحریم با سانروف و پانوراما ارائه می‌شد. ترمز ABS، EBD و سیستم ترمز کمکی، ترمز پارک پایی در نیسان تیانا مونتاژ تعبیه شده است. سیستم روشنایی این مدل نیسان شامل اتولایت، ارتفاع نور اتومات، چراغ مه شکن جلو و عقب، چراغ شور است. چراغ‌های جلو خودرو بای زنونی است و خودرو دارای نورپردازی داخلی می‌باشد. در مدل‌های سفارشی از یک مانیتور 5 اینچی برخوردار است که امکان کنترل آپشن‌ها و سیستم صوتی خودرو را فراهم می‌کند. هر چند دکمه‌های کنترلی سیستم صوتی روی فرمان ماشین نیز قرار داده شده است.

طراحی داخلی و خارجی نیسان تیانا مونتاژ

این خودرو به واقع یکی از زیباترین خودرهایی است که با ماکسیما در رقابت بوده است. طراحی بیرونی خودرو کاملاً شکیل و کشیده است و از این رو هر فردی که به ماشین‌های سدان بزرگ علاقه دارد، نیم نگاهی به این خودرو دارد. استفاده از سانروف و پانوراما این خودرو را یک سرو گردن بالاتر از دیگر محصولات ایرانی قرار داده است. با اینکه کارشناسان طراحی قسمت جلو را تأیید نمی‌کنند اما زیبایی خودرو در قسمت عقب خیره‌کننده است. نحوه قرارگیری دکمه ها در کابین کاملا دقیق انجام گرفته است تا راننده به راحتی به همه آنچه نیاز دارد دسترسی داشته باشد. علاوه بر این استفاده از امکاناتی نظیر صندلی‌های قابل تنظیم برقی، گرم‌کن برای صندلی راننده و سرنشین جلو، آینه‌های زیبا و قابل تنظیم برقی به راحتی این خودرو افزوده است.

مقایسه نیسان تیانا مونتاژ با تویوتا کمری X740

از نظر ظاهری نیسان تلاش دارد که نظر تمام گروه‌های سنید و علاقه‌مندان به خودروهای اسپرت و کلاسیک را تأمین کند اما کمری همچنان دوست دارد قدیمی به نظر برسد و چراغ‌های کشیده آن یادآور چشم‌بادامی‌ها است. موتور تیانا 6 سیلندر است و 2.5 سی‌سی گنجایش دارد. این موتور روان قادر است که 182 اسب بخار قدرت تولید کند اما کمری دارای موتوی 4 سیلند با ظرفیت 2.4 لیتر است. قدرت تولیدشده توسط آن 165 اسب بخار گزارش شده است پس می‌توان گفت نیسان خودروی بهتری نسبت به کمری است.

کلام آخر

نیسان تیانا مونتاژ یکی از بهترین‌های ایران تا قبل از تحریم بود. با توجه به گارانتی که پارس خودرو از این خودرو دارد به نظر می‌رسد خرید مدل‌های دست دوم آن کم ریسک باشد.

 

به روز رسانی : 3 سال پیش
7.23%
890,000,000تومان
به روز رسانی : 3 سال پیش
6.49%
820,000,000تومان
به روز رسانی : 3 سال پیش
6.82%
940,000,000تومان
به روز رسانی : 3 سال پیش
3.61%
860,000,000تومان
نیسان ماکسیما
خرید سفارشی
کارشناسی این خودرو

ماکسیما

نیسان ماکسیما یک سدان ژاپنی  پر قدرت و جادار است که برای اولین بار در سال 1977 میلادی توسط شرکت نیسان تولید ودر بازار جهانی عرضه شد. از سال 1977 میلادی تا کنون 7 نسل از  نیسان ماکسیما طراحی و تولید شده است. در سال 1999 میلادی زمانی که نسل پنجم خودرو های ماکسیما تولید و در بازار جهانی عرضه شدند، شرکت پارس خودرو در ایران تصمیم گرفت خودرو های لوکس ماکسیما را در بازار داخلی عرضه کند. این خودرو به عنوان اولین خودرو لوکس وارد بازار داخلی شد. ماکسیما به دلیل نداشتن رقیب  در کشور ایران توانست فروش بالایی را تجربه کند. این خودرو حتی با گذشت زمان و عرضهٔ خودرو های لوکس جدید در کشور مانند توتوتا کمری، هیوندا سوناتا از میزان فروش بالایی برخوردار است. و خودرو های دست دوم ماکسیما همچنان طرفداران زیادی در بین مشتریان دارند. در ادامه می خواهیم به بررسی دقیق تر نیسان ماکسیما بپردازیم پس با ما همراه باشید.

طراحی ظاهری

ماکسیما یکی از خودرو های لوکس قدیمی در بازار داخلی است. در نتیجه  نمی توان انتظار یک طراحی مدرن از این خودرو داشت. در طراحی این خودرو برخلاف خودروهای لوکس جدید هیچ گونه خطوط وبرجستگی به چشم نمی خورد. ماکسیما دارای یک طراحی ساده با چراغ های بزرگ و کشیده در نمای جلویی و عقبی می باشد. همچنین علاوه بر چراغ ها یک بال بر روی صندوق عقب  به چشم می خورد. طراحی ظاهری ماکسیما به سادگی در همین چند سطر خلاصه می شود.

طراحی داخلی

طراحی داخلی ماکسیما نیز سادگی خود را حفظ می کند. این خودرو در عین سادگی زیبا به نظر می رسد. در طراحی داخلی ماکسیما برای زیبایی بیشتر از طرح چوب استفاده شده است. همچنین فضای نشستن  در این خودرو بزرگ و جادار می باشد. ماکسیما دارای طول 4.9 عرض1.78  و ارتفاع 1.43 متر است که از نظر ظاهری و طراحی در سال 1999 کاملاً لوکس به نظر می رسد. در عین سادگی این خودرو همچنان طرفداران خود را در بازار داخلی حفظ کرده است.

مشخصات فنی

مدل عرضه شده در بازار داخلی  دارای یک موتور 6 سیلندر با حجم سه لیتر است. همچنین میل سوپاپ و میل لنگ دارای بالاترین کیفیت ممکن هستند. موتور تولید کند ماکسیما قادر است در هر 6400 دور بر دقیقه 227 اسب بخار قدرت  و در 3600 دور بر دقیقه 291 متر گشتاور تولید کند. این موتور در سال تولید ماکسیما به عنوان یکی قدرتمند ترین موتور ها انتخاب شده بود. یکی دیگر از مشخصات فنی که در آن سالها از اهمیت زیادی برخوردار بود با کیفیت بودن زنجیر تایم است. سوپاپ های ماکسیما برای اینکه عملکرد بهتری داشته باشند باید در هر60 الی 100 هزار کیلومتر سوپاپ ها را شم گیری کرده و تنظیم کنید. نیروی موتور در ماکسیما از گیربکس به چرخ های جلو انتقال پیدا می کند. به طور کلی مشخصات فنی برای نیسان ماکسیما به شرح زیر می باشد:

موتور: 6 سیلندر با حجم سه لیتر

حجم موتور: 2987 سی سی

انتقال نیرو: چرخ های جلو

حداکثر قدرت : 227 اسب بخار در 6400 دور در دقیقه

حداکثر گشتاور: 291 نیوتون متر در 3600 دور در دقیقه

شتاب 0 تا 100: 9.1 ثانیه برای مدل اتوماتیک و71 ثانیه برای مدل دستی

وزن : 15.5 کیلوگرم

اندازه: طول 4.9  متر، عرض 1.7  متر، ارتفاع 1.43  متر

میزان سوخت مصرفی: 9.8 لیتر در هر صد کیلومتر

 

ایمنی و امکانات رفاهی

در ادامه به بررسی ایمنی و امکانات رفاهی نیسان ماکسیما می پردازیم. این خودرو در تست های تصادف انجام شده ایمنی خوب و قابل قبولی دارد. و نمره متوسطی را کسب می کند. 2 ایربگ در دو طرف ماکسیما قرار گرفته است که سلامت راننده و سرنشین را تأمین می کند. در نسخهٔ جهانی ماکسیما ایربگ ها در اطراف و قسمت پشتی  خودرو نیز وجود دارند. اما در ایران این ویژگی ها حذف شده اند. همچنین ماکسیما از سیستم ترمز ضد قفل استفاده می کند.از دیگر ویژگی هایی که در نسخه های خارجی وجود دارد می توان به سانروف برقی، گرم کن صندلی ها اشاره کرد. اما این ویژگی ها در نسخهٔ داخلی حذف شده است و گرم کن های صندلی با روکش مخملی جایگزین شده اند. به طور کلی امکانات رفاهی در ماکسیما به شرح زیر می باشد:

سیستم تهویه: دارای دریچه تهویه برای سرنشینان عقب

سیستم صوتی: رادیو، سی دی و بلند گو

سیستم صندلی: روکش چرمی و تنظیم برقی صندلی

چراغ ها: مه شکن ها ، چراغ ها در جلو و عقب، چراغ های طیفی ال ای دی

دیگر امکانات: سنسور پارک خودرو، آینه های جانبی با تنظیم الکتریکی، شیشه های بالابر در جلو و عقب، سیستم یخ زدایی در شیشه ها

ارزش خرید       

نیسان ماکسیما در سالی که در بازار داخلی عرضه شد  به عنوان یک خودروی لوکس وجا دار فروش بی نظیری را تجربه کرد. در اولین سال رونمایی از این خودرو با قیمت 40 میلیون در ایران به فروش رسید. اما اکنون این خودرو دیگر در لیست خودرو های لوکس قدیمی شده است و گزینه های مدرن، با کیفیت و با ایمنی بالاتری در بازار خودروها وجود دارد. با توجه به عدم دسترسی به خودرو های صفر اگر قصد خرید نیسان ماکسیما دارید باید از خودرو های دست دوم خرید کنید. به همین دلیل ممکن است تشخیص سالم بودن قطعات مشکلات زیادی را برای شما ایجاد کند. همچنین پیدا کردن قطعات یدکی برای نیسان ماکسیما های خارج از رده سخت خواهد بود.

سخن پایانی

این خودرو هنوز با گذشت یک دهه از زمان ارائه شدن طرفداران زیادی دارد. خودرو های هیوندا سوناتا، آزرا، رنو فلوئنس و تویوتا کمری از ماشین های هم رده برای نیسان ماکسیما محسوب می شوند. اما نیسان ماکسیما از لحاظ ویژگی ها و امکانات در سطح پایین تری از خودرو های هم رده قرار دارند. بنابراین اگر به دنبال یک خودرو قابل اعتماد و با دوام هستید نیسان ماکسیما می تواند برای شما مناسب باشد. اما اگر به دنبال آپشن ها و امکانات مجهز در خودرو خود هستید لازم است گزینه های دیگر مانند سوناتا را مورد تحقیق و بررسی قرار دهید. همچنین با خرید یک خودرو با ویژگی ها و طراحی جدید تر مشکلی در پیدا کردن قطعات یدکی نیز نخواهید داشت.

به روز رسانی : 3 سال پیش
22.86%
430,000,000تومان
به روز رسانی : 3 سال پیش
26.47%
430,000,000تومان
به روز رسانی : 3 سال پیش
25%
450,000,000تومان
به روز رسانی : 3 سال پیش
24.32%
460,000,000تومان
به روز رسانی : 3 سال پیش
23.68%
470,000,000تومان
به روز رسانی : 3 سال پیش
22.5%
490,000,000تومان
به روز رسانی : 3 سال پیش
25%
500,000,000تومان
به روز رسانی : 3 سال پیش
20.93%
520,000,000تومان
به روز رسانی : 3 سال پیش
21.43%
510,000,000تومان
به روز رسانی : 3 سال پیش
19.57%
550,000,000تومان
به روز رسانی : 3 سال پیش
20%
540,000,000تومان
به روز رسانی : 3 سال پیش
18.37%
580,000,000تومان
به روز رسانی : 3 سال پیش
16.33%
570,000,000تومان
به روز رسانی : 3 سال پیش
15.67%
620,000,000تومان
به روز رسانی : 3 سال پیش
15.09%
610,000,000تومان
به روز رسانی : 3 سال پیش
14.04%
650,000,000تومان
به روز رسانی : 3 سال پیش
17.86%
660,000,000تومان
به روز رسانی : 3 سال پیش
14.75%
700,000,000تومان
به روز رسانی : 3 سال پیش
13.33%
680,000,000تومان
به روز رسانی : 3 سال پیش
12.29%
740,000,000تومان
به روز رسانی : 3 سال پیش
13.04%
780,000,000تومان
نیسان مورانو
خرید سفارشی
کارشناسی این خودرو
به روز رسانی : 3 سال پیش
670,000,000تومان
به روز رسانی : 3 سال پیش
8.43%
900,000,000تومان
به روز رسانی : 3 سال پیش
10.13%
870,000,000تومان
به روز رسانی : 3 سال پیش
6.59%
970,000,000تومان
به روز رسانی : 3 سال پیش
5.81%
910,000,000تومان
1,040,000,000تومان
به روز رسانی : 3 سال پیش
14.55%
1,260,000,000تومان
به روز رسانی : 3 سال پیش
16.5%
1,200,000,000تومان
نیسان قشقایی وارداتی
خرید سفارشی
کارشناسی این خودرو

قشقایی وارداتی

نام نیسان قشقایی از ایل قشقایی که در استان فارس زندگی می‌کنند گرفته شده است. از آن جایی که ایل قشقایی، ایل سخت‌کوشی هستند، این خودرو نیز برای رانندگی در مسیرهای سخت و انجام فعالیت‌های سنگین طراحی شده است. این خودرو در سال 2009 طراحی شد و توسط پارس خودرو وارد بازار ایران شد. این خودرو در دو مدل تک دیفرانسیل و دو دیفرانسیل در ایران تولید می‌شود و تیپ دو دیفرانسیله برای آفرود امکانات مناسبی دارد.

مشخصات فنی نیسان قشقایی وارداتی

موتور این خودرو 4 سیلندر و 16 سوپاپ طراحی شده است و حجم موتور آن 2 لیتر است. حداکثر قدرت این خودرو 140 اسب بخار است و گشتاور خودرو 196 نیوتن متر است. 11 ثانیه زمان نیاز است که شتاب این خودرو از صفر به 100 برسد. بیشترین سرعتی که می‌توان با این خودرو رانندگی کرد 192 کیلومتر بر ساعت است. باک نیسان قشقایی وارداتی 65 لیتر حجم دارد و استاندارد آلایندگی آن یورو 4 است. سیستم ترمز و پایداری این خودرو شامل سیستم ABS و EBD می‌شود. ترمز عقب این ماشین از انواع دیسکی خنک شونده انتخاب شده است.

امکانات و تجهیزات نیسان قشقایی وارداتی

شاید نتوان نیسان قشقایی وارداتی را از نظر امکانات و تجهیزات با خودروهای روز دنیا مقایسه کرد اما در جایگاه خود این خودرو از جمله مدل‌های با امکانات شناخته می‌شود. قابلیت پخش MP3، چنجر 6 تایی، 7 عدد بلندگو و ساب ووفر از امکانات سیستم صوتی خودرو است. سیستم تهویه این خودرو به صورت اتوماتیک کنترل می‌شود. سیستم کروز کنترل و تنظیم برقی پدال رانندگی را ساده می‌کند. آینه‌های جانبی نیز به صورت برقی تنظیم شده و دارای گرم‌کن هستند. استفاده از چراغ‌های زنون در جلو و چراغ‌های LED در عقب خودرو و امکان شستشوی چراغ‌ها از جمله امکانات روشنایی خودرو هستند. صندلی‌های جلو قابلیت تنظیم داشته و یک حافظه مرکزی حالت مورد نظرتان را ذخیره می‌کند. در ضمن صندلی راننده دارای گرمکن است.

طراحی داخلی و خارجی نیسان قشقایی وارداتی

رنگ قرمز انتخاب شده برای این خودرو ما را به یاد فرش‌های و لباس ایل قشقایی می‌اندازد. این خودرو با صلابت به راستی توانسته است ویژگی این قوم ایرانی را به تصویر بکشد. خودرو برای رانندگی در جاده‌های صعب‌العبور استان فارس مناسب است و ویژگی‌های خودروهای آفرود را دارد. از نظر طراحی داخلی نیز صندلی‌های چرم، امکانات کامل و جایگذاری دکمه‌ها، زیبایی خاصی به این خودرو داده است.

مقایسه نیسان قشقایی وارداتی با سوزوکی ویتارا

این دو خودرو ژاپنی هر دو شاسی بلند هستند و امروز در کشورمان ایران خرید و فروش می‌شوند. ویژگی‌های هر دو خودرو شبیه به هم است و تفاوت چندانی با هم ندارد. در حالی که با خودرو نیسان قشقایی دو دیفرانسیل می‌توان تا 190 کیلومتر بر ساعت رانندگی کرد، بیشینه سرعت سوزوکی تنها 175 کیلومتر بر ساعت است. زمانی که قشقایی می‌تواند در هر 100 کیلومتر 9.9 لیتر بنزین مصرف کند، وتارا 9.1 لیتر بنزین می‌سوزاند. مشخصات موتور و ایمنی، این خودرو یکسان است.

کلام آخر

با اینکه در مقایسه با تولیدات داخل خودروی نیسان قشقایی وارداتی کیفیت مناسبی دارد اما امروز تولید آن در ایران به ندرت انجام شده و گارانتی خوبی از آن پشتیبانی نمی‌کند. از این رو مردم ایران از خرید این خودرو با کیفیت محروم هستند.

به روز رسانی : 3 سال پیش
17.31%
610,000,000تومان
به روز رسانی : 3 سال پیش
14.55%
630,000,000تومان
به روز رسانی : 3 سال پیش
15.52%
670,000,000تومان
به روز رسانی : 3 سال پیش
16.39%
710,000,000تومان
نیسان ایکس تریل
خرید سفارشی
کارشناسی این خودرو

ایکس تریل

نیسان ایکس تریل از جمله کراس اوورهای پرفروش در ایران است که توسط شرکت جهان نوین آریا وارد بازار ایران شد. مهم‌ترین دلیل روش بالای آن چهره قدرتمند و زیبای خودرو و مشخصات فنی کامل این خودرو است. به شکلی که کارشناسان اصلی‌ترین دلیل چهره جذاب خودرو و فروش بالای آن را طراحی زیبای چراغ‌های ماشین می‌دانند. با اینکه طراحی این خودرو تحول جدید در خودروهای شرکت نیسان نیست اما این چهره زیبا در کنار استفاده از آپشن‌های جذاب و کمتر دیده شده در ایران توانست جایگاه ویژه‌ای در میان ایرانیان باز کند.

مشخصات فنی نیسان ایکس تریل

مهم‌ترین ویژگی نیسان ایکس تریل محور محرک آن است که از انواع دو دیفرانسیل 3 حالته هوشمند (2WD - Auto - Lock) تشکیل شده است. پیشرانه این خودرو 4 سیلندر است و حجم موتور آن 2.5 لیتر در نظر گرفته شده است. موتور 170 اسب بخاری این محصول نیسان، شتاب صفر تا 100 را در 9.8 ثانیه ایجاد می‌کند. بیشترین سرعتی که می‌توان با این خودرو رانندگی کرد چیزی برابر 210 کیلومتر بر ساعت است. با مصرف ترکیبی 8.3 لیتر بنزین در 100 کیلومتر جزو خودروهای کم‌مصرف به شمار می‌آید.

امکانات و تجهیزات نیسان ایکس تریل

کنترل کروز نصب شده در این خودرو در کنار سیستم کنترل ایستایی در سربالایی، سیستم کنترل سرعت در سرپایینی، کنترل کشش و کنترل پایداری و کنترل هوشمند شاسی (ARC) رانندگی با این خودرو را تسهیل می‌کند. ترمز هوشمند انجین (AEB)، ترمز EBD، ترمز ABS، سیستم کنترل ترمزها در پیچ (ATC)، سیستم ترمز فعال پیشرانه (IEB) سیستم ترمز کمکی و ترمز پارک برقی ایمنی این خودرو را تضمین می‌کنند. از سنسورهای نصب شده در این خودرو باید به سنسور عقب، سنسور باران، سنسور فشار باد تایر، رادار نقطه کور، رادار تغییر لاین و سنسور تشخیص اشیای متحرک، امکانات این خودرو را تکمیل نموده است. چراغ بدرقه و نورپردازی داخلی در کنار چراغ شور، مه شکن عقب و جلو و ... سیستم روشنایی خودرو را تکمیل نموده‌اند. 6 اسپیکر و هندزفری سیستم صورت این خودرو را تشکیل داده‌اند. به کمک یک مانیتور 7 اینچی می‌توان به سیستم صوتی تسلط داشت، دوربین عقب و جلو و دوربین 360 درجه را بررسی نمود.

طراحی داخلی و خارجی نیسان ایکس تریل

چهره بیرونی نیسان ایکس تریل درست مانند دیگر محصولات نیسان از خشونت و صلابت بسیار زیادی برخوردار است و ما را به یاد خودروهای آفوردی می‌اندازد. اما طراح تلاش داشته است به کمک چراغ‌ها و خطوط منحنی کمی از این خشونت کم کند. طراحی داخلی آن نیز با هدف کم شدن خشونت خودرو طراحی شده است و با اینکه خیلی پیچیده طراحی نشده است اما با این حال چیدمان پیانویی دکمه‌های کنترلی چهره زیبا و لوکسی به داخل ماشین هدیه داده‌اند.

مقایسه نیسان ایکس تریل با فولکس واگن تیگوان

فولکس واگن تیگوان آخرین بار در سال 1396 وارد بازار ایران شد و بعد از مدتی وارداتی آن ممنوع اعلام شد. هر چه صلابت در نیسان ایکس تریل جلب توجه می‌کند، محصول تیگوان دقیقاً مانند یک مدیر آلمانی اتو کشیده و رسمی به نظر می‌رسد. جایی که موتور نیسان 171 اسب بخار قدرت دارد فولکس واگن با 180 اسب بخار قدرتمندتر است. شتاب صفر تا 100 محصول تیگوان تنها 7.3 ثانیه زمان نیاز دارد اما محصول نیسان تا 10.5 ثانیه زمان نیاز دارد. پس می‌توان گفت که فولکس واگن تیگوان محصول بهتری است.

کلام آخر

اگر به خودروهای ژاپنی کراس آور علاقه دارید، به مسافرت در طبیعت و آفرود علاقه‌مندید، نیسان ایکس تریل یکی از بهترین گزینه‌های پیش روی شما است.

به روز رسانی : 3 سال پیش
2%
1,470,000,000تومان
به روز رسانی : 3 سال پیش
0.63%
1,570,000,000تومان
به روز رسانی : 3 سال پیش
6.32%
2,020,000,000تومان
نیسان جوک
خرید سفارشی
کارشناسی این خودرو

نیسان جوک

نیسان جوک از جمله کراس اورهای کوچک است که در سال 2016 وارد بازار ایران شده است و فروش خوبی را پشت سر گذاشت. این خودرو از دو مدل متفاوت اسکای پک و پلاتینیوم تشکیل شده است و تیپ پلاتینیوم امکانات و تجهیزات جانبی کامل‌تری دارد. بعد از گذشت مدتی از فروش این خودرو، تیپ اسپرت نیسان جوک با موتور توربوشارژ وارد بازار شد که علاوه بر امکانات جانبی پلاتینیوم پیشرانه قدرتمندی نیز داشت. نیسان جوک تیپ اسپرت رقیب سرسختی برای تیپ‌های تویوتا C-HR است بااینکه از نظر امکانات به پای آن نمی‌رسد.

مشخصات فنی نیسان جوک

نیسان جوک با یک پیشرانه 4 سیلندر، حجم موتور 1.6 لیتر توانایی تولید قدرتی برابر با 117 اسب بخار را دارد. گشتاور این خودرو 158 نیوتون بر متر است و شتاب صفر تا 100 آن در کمتر از 12 ثانیه اتفاق می‌افتد. بیشترین سرعت این خودرو 171 کیلومتر بر ساعت است و به صورت میانگین 6 لیتر بنزین در هر 100 کیلومتر سوخت مصرف می‌کند. حجم باک این خودرو 46 لیتر است. از نظر ایمنی این خودرو دارای ترمز EBD، ABS و ترمز کمکی است. ترمز عقبی نیسان جوک از انواع کاسه‌ای است.

سایر تجهیزات و امکانات نیسان جوک

نیسان جوک شاید از امکانات روز دنیا عقب باشد اما با توجه به سال ساخت از جمله خودروهای فول آپشن به حساب می‌آید. وجود سیستم‌های کنترل کروز، کنترل کشش، کنترل پایداری، 3 حالت رانندگی که شامل نرمال، اکو و اسپرت می‌شود و کنترل دینامیکی نیسان (NDCS) رانندگی را ساده می‌نمایند. تنها سنسور تعبیه شده در آن سنسور فشار باد تایر است. چراغ مه شکن جلو و عقب، چراغ هالوژنی جلو، چراغ بدرقه و دی لایت سیستم روشنایی این خودرو را تشکیل می‌دهند. سیستم صوتی خودرو به واسطه 6 اسپیکر و هندزفری فعالیت می‌کند.

مانیتور 5.8 اینچی لمسی نه تنها کنترل روی سیستم صوتی را سهولت می‌بخشد بلکه زیبایی داخل کابین را چندین برابر می‌کند. این خودرو دارای نویگیشن و دوربین عقب است که پارک کردن را آسان می‌کند. امکان اتصال به بلوتوث، پشتیبانی از USB،MP3 و AUX از دیگر امکانات این خودرو به شمار می‌آیند. تعداد 6 ایبرگ ایمنی، کمربند ایمنی پیش کشنده، سیستم تهویه اتومات، آینه جانبی برقی مجهز به گرم‌کن امکانات این خودرو را تکمیل می‌کند.

طراحی داخلی و خارجی نیسان جوک

در طراحی خارجی این خودرو برای به رخ کشیدن یک کراس اوور جذاب تلاش شده است. استفاده از رینگ‌های مشکی 18 اینچی از طرفی و از طرف دیگر آینه‌های کناری تیره رنگ طراح را به هدف خود رسانده است. از آنجایی که با نگاه به این خودرو یک چهره کاریزماتیک در ذهن تداعی می‌شود، بیشتر مخاطبین این خودرو را جوانان تشکیل می‌دهند. طراحی داخلی این خودرو نیز به واسطه صندلی‌های چرم اسپرت، زیبا به نظر می‌رسد و کابین نیسان جوک جادار طراحی شده است.

مقایسه نیسان جوک اسپرت و میتسوبیشی ASX

مقایسه بین نیسان و میتسوبیشی، مقایسه بین دو هم وطن است. نیسان مدل جوک را در سال 2016 روانه بازار شد و میتسوبیشی خودروی خود را در سال 2017 به دنیا معرفی نمود. میتسوبیشی ASX چهره اسپرتی دارد و چهره هیجان انگیز آن مخاطبین زیادی را به خود جلب می‌کند. این درحالی است که نیسان جوک بیشتر موردپسند جوانان است. از نظر فنی میتسوبیشی ASX نمی‌تواند با نیسان جوک اسپرت مقابله کند و با 148 اسب بخار در مقابل 190 اسب بخار قدرت نیسان جوک، کم می‌آورد.

کلام آخر

نیسان جوک از جمله خودروهای بسیار جذاب برای جوانان علاقه‌مند به کراس اوور است. از نظر قدرت موتور و زیبایی چیزی از رقبای خود کم ندارد و از بیشتر هم ردیفان خود جلو است.

به روز رسانی : 3 سال پیش
15.19%
910,000,000تومان
به روز رسانی : 3 سال پیش
5.41%
1,170,000,000تومان
به روز رسانی : 3 سال پیش
12.09%
1,020,000,000تومان
به روز رسانی : 3 سال پیش
14.12%
970,000,000تومان
به روز رسانی : 3 سال پیش
7.69%
1,260,000,000تومان
به روز رسانی : 3 سال پیش
12.37%
1,090,000,000تومان
1,030,000,000تومان
1,350,000,000تومان
1,160,000,000تومان
نیسان تیانا وارداتی
خرید سفارشی
کارشناسی این خودرو
نیسان پاترول دو درب
خرید سفارشی
کارشناسی این خودرو

پاترول دو درب

نیسان پاترول دو درب ساخت کمپانی نیسان ژاپن است که توسط پارس خودرو بین سال‌های ۱۳۶۶ تا ۱۳۸۲ وارد ایران شد. در ادامه با ما همراه باشید تا با خصوصیات این خودرو آشنا شوید.

مشخصات فنی نیسان پاترول دو درب

نیسان پاترول دو درب از یک پیشرانه ۴ سیلندر با ۸ سوپاپ و حجم ۲/۴ لیتر بهره گرفته است. حداکثر توان خروجی این خودرو ۱۰۳ اسب بخار در ۴۸۰۰ دور در دقیقه است و حداکثر گشتاور ۲۳۵ نیوتن متر در ۲۸۰۰ دور در دقیقه می‌باشد. با استفاده از یک جعبه دنده ۴ یا ۵ سرعته دستی قادر است قدرت را به محور جلو و یا عقب خودرو هدایت کند. مصرف سوخت این خودرو در سیکل ترکیبی بین ۱۳ تا ۱۴ لیتر است که اصلاً خودرو مقرون به صرفه‌ای محسوب نمی‌شود و برای رانندگی در شهرهای آلوده و پرجمعیت گزینه مناسبی نیست.

مدت زمان ۱۶ ثانیه طول می‌کشد تا سرعت خودرو از صفر به ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت برسد و به همین خاطر شتاب کافی برای رانندگی در جاده‌های اصلی را ندارد. وزن خودرو ۱۸۸۰ کیلوگرم است و حجم باک ۸۵ لیتر است. حداکثر سرعتی که می‌توانید با این خودرو تجربه کنید ۱۵۰ کیلومتر بر ساعت است.

طراحی داخلی و خارجی نیسان پاترول دو درب

پاترول دو درب با ظاهری ساده و مستطیلی و بدون هیچ‌گونه ویژگی‌های ظاهری طراحی شده است. طراحی بدنه نیسان پاترول دو درب به گونه‌ای است که از دوام و استحکام بالایی برخوردار است. اما متاسفانه تمام انرژی خارجی وارد شده به خودرو را به داخل کابین منتقل می‌کند و به همین خاطر امنیت بالایی برای سرنشینان فراهم نمی‌کند.

امکانات و تجهیزات نیسان پاترول دو درب

ترمز دیسکی، کولر، بخاری و فرمان هیدرولیک تنها امکانات نیسان پاترول دو درب هستند که البته به عنوان یک ماشین آفرود کافی است و کسی که با این نگاه این خودرو را خریداری می‌کند انتظارات زیادی از امکانات آن ندارد.

مقایسه نیسان پاترول دو درب با نیسان پاترول چهار درب

 این دو خودرو از نظر فنی تفاوت‌هایی با یکدیگر دارند. نیسان پاترول دو درب با ۴ سیلندر و حجم موتور ۲/۴ لیتر طراحی شده است و در مقابل نیسان پاترول چهار درب با ۶ سیلندر و حجم موتور ۴ لیتر طراحی شده است. به همین خاطر نیز قدرت موتور بالاتری دارد. میزان مصرف سوخت این دو خودرو نیز با یکدیگر متفاوت‌اند و مدل چهار درب مصرف سوخت بالاتری دارد. از نظر طراحی و مواد به کار رفته در ساخت وضعیت مشابهی دارند. همچنین از نظر امکانات و تجهیزات نیز بسیار ساده و ابتدایی هستند.

کلام پایانی

نیسان پاترول دو درب با ویژگی‌هایی مناسب آفرود و طبیعت گردی طراحی شده است که برای جاده‌های خارج شهر و کوهستانی و بیابانی گزینه مناسبی محسوب می‌شود.

به روز رسانی : 3 سال پیش
23.97%
150,000,000تومان
به روز رسانی : 3 سال پیش
24.03%
160,000,000تومان
به روز رسانی : 3 سال پیش
23.19%
170,000,000تومان
به روز رسانی : 3 سال پیش
24.14%
180,000,000تومان
به روز رسانی : 3 سال پیش
22.58%
190,000,000تومان
به روز رسانی : 3 سال پیش
21.21%
200,000,000تومان
به روز رسانی : 3 سال پیش
19.32%
210,000,000تومان
به روز رسانی : 3 سال پیش
18.28%
220,000,000تومان
230,000,000تومان
به روز رسانی : 3 سال پیش
17.35%
230,000,000تومان
به روز رسانی : 3 سال پیش
17.07%
240,000,000تومان
به روز رسانی : 3 سال پیش
15.74%
250,000,000تومان
به روز رسانی : 3 سال پیش
15.56%
260,000,000تومان
به روز رسانی : 3 سال پیش
14.89%
270,000,000تومان
نیسان پاترول چهار درب
خرید سفارشی
کارشناسی این خودرو

پاترول چهار درب

نیسان پاترول چهار درب یکی از خودروهای شاسی‌بلند قدیمی است که هنوز هم طرفداران پر و پا قرص خود را دارد. از نظر عملکرد خودرویی آفرود محسوب می‌شود که از امنیت بالایی برخوردار است. این خودرو ساخت کمپانی نیسان ژاپن است. این خودرو از سال ۱۳۶۴ در ایران تولید شد و در نهایت در سال ۱۳۸۲ تولید آن متوقف شد. با ما همراه باشید تا با این خودرو و ویژگی‌های فنی آن بیشتر آشنا شوید.

مشخصات فنی نیسان پاترول چهار درب

نیسان پاترول چهار درب از یک پیشرانه ۶ سیلندر ۱۲ سوپاپ با حجم موتور ۴ لیتر بهره می‌گیرد. بیشترین توان خروجی این خودرو ۱۴۵ اسب بخار در ۴۸۰۰ دور در دقیقه و حداکثر گشتاور نیز ۲۹۰ نیوتن‌متر در ۲۸۰۰ دور در دقیقه است. جعبه دنده ۴ یا ۵ سرعته دستی وظیفه انتقال قدرت به چرخ‌ها را به عهده دارد. این خودرو به صورت دو محور طراحی شده است. این خودرو با این خصوصیات یکی از اتومبیل‌های قدرتمند زمان خود محسوب می‌شود.

نیسان پاترول چهار درب مصرف سوخت بالایی دارد و در هر ۱۰۰ کیلومتر تقریباً ۱۶ تا ۱۷ لیتر بنزین در سیکل ترکیبی مصرف می‌کند که از این نظر خودرو پرمصرفی محسوب می‌شود. حداکثر سرعتی که می‌توانید با این خودرو تجربه کنید ۱۵۰ کیلومتر بر ساعت است و مدت زمان ۱۶ ثانیه طول می‌کشد تا سرعت این خودرو از صفر به ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت برسد. وزن این خودرو ۱۸۸۰ کیلوگرم است و حجم باک ۸۵ لیتر است.

طراحی داخلی و خارجی نیسان پاترول چهار درب

طراحی داخلی این خودرو بسیار ساده است. برای ساخت کابین نیسان پاترول چهار درب از مواد مرغوب و باکیفیتی استفاده شده است که آسیب کمتری به بدنه وارد می‌شود. اما نمی‌توان گفت به خوبی امنیت را برای سرنشینان فراهم می‌آورد. به دلیل اینکه مدت زمان زیادی از ساخت آن گذشته است و امور امنیتی برای سرنشینان داخل کابین در نظر گرفته نشده است و تمام انرژی خارجی را به داخل کابین منتقل می‌کند. کابین کاملاً باز و مناسب طراحی شده که می‌تواند رضایت سرنشینان را به خود جلب کند. این خودرو از شاسی مقاومی برخوردار است که با استفاده از آن می‌توانید از هر جاده ناهمواری عبور کنید.

امکانات و تجهیزات نیسان پاترول چهار درب

نیسان پاترول چهار درب از امکانات ساده‌ای برخوردار است. کولر، فرمان هیدرولیک و بخاری تنها امکاناتی است که می‌توان برای این خودرو نام برد. البته از یک خودرو آفرود نباید امکاناتی بیش از این هم انتظار داشت.

مقایسه نیسان پاترول چهار درب با نیسان پاترول دو درب

مدل چهار درب فضای بیشتری در اختیار سرنشینان قرار می‌دهد. مدل دو درب با ۴ سیلندر و مدل چهار درب با ۶ سیلندر ارائه شده است که می‌توان گفت مدل چهار درب قدرت موتور بالاتری دارد. مدل چهار درب مصرف سوخت بالاتری دارد. اما در مجموع می‌توان گفت عملکرد یکسانی دارند و از هر دو این خودروها می‌توان برای جاده‌های ناهموار و کوهستانی استفاده کرد.

کلام پایانی

سالیان زیادی از عمر نیسان پاترول چهار درب می‌گذرد و ممکن است برای تهیه قطعات آن با مشکل مواجه شوید. همچنین به دلیل مصرف بالای سوخت برای شهرهای پرجمعیت و آلوده اصلاً مناسب نیست و با توجه به ویژگی‌های آفرودگونه می‌توانید این خودرو را برای جاده‌های ناهموار روستایی و کوهستانی استفاده کنید.

به روز رسانی : 3 سال پیش
36.92%
178,000,000تومان
به روز رسانی : 3 سال پیش
21.74%
168,000,000تومان
به روز رسانی : 3 سال پیش
27.21%
187,000,000تومان
به روز رسانی : 3 سال پیش
25.81%
195,000,000تومان
به روز رسانی : 3 سال پیش
23.64%
204,000,000تومان
به روز رسانی : 3 سال پیش
22.29%
214,000,000تومان
به روز رسانی : 3 سال پیش
20.54%
223,000,000تومان
به روز رسانی : 3 سال پیش
19.49%
233,000,000تومان
به روز رسانی : 3 سال پیش
16.5%
240,000,000تومان
به روز رسانی : 3 سال پیش
16.28%
250,000,000تومان
به روز رسانی : 3 سال پیش
15.56%
260,000,000تومان
به روز رسانی : 3 سال پیش
14.89%
270,000,000تومان
به روز رسانی : 3 سال پیش
14.29%
280,000,000تومان
نیسان پیکاپ تک کابین
خرید سفارشی
کارشناسی این خودرو

پیکاپ تک کابین

نیسان پیکاپ در دو مدل تک کابین و دو کابین در سال ۱۹۹۷ توسط شرکت نیسان وارد بازار باشد. نیسان پیکاپ تک کابین توسط شرکت سایپا و زیر نظر نیسان ژاپن از سال ۱۳۸۱ تا سال ۱۳۸۹ تولید می‌شد. در ادامه با ما همراه باشید تا با مشخصه‌های فنی این وانت آفرودی بیشتر آشنا شوید.

مشخصات فنی نیسان پیکاپ تک کابین

نیسان پیکاپ تک کابین از یک پیشرانه ۴ سیلندر با حجم ۲/۴ لیتر بهره می‌برد. محور محرک دو دیفرانسیل و جعبه دنده ۵ سرعتی دستی به همراه یک دنده کمکی قدرت را به چرخ‌ها منتقل می‌کند. حداکثر قدرت ۱۵۰ اسب بخار در ۵۶۰۰ دور در دقیقه و حداکثر گشتاور ۲۰۸ نیوتن متر در ۳۶۰۰ دور در دقیقه است. مدت زمان ۱۲ ثانیه طول می‌کشد تا سرعت این خودرو از ۰ به ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت برسد و بیشترین سرعتی که می‌توانید با این خودرو تجربه کنید ۱۷۰ کیلومتر بر ساعت است. میزان مصرف سوخت در سیکل ترکیبی برای این خودرو در هر ۱۰۰ کیلومتر ۱۲ لیتر است. وزن این خودرو ۱۶۳۵ کیلوگرم و حجم باک ۶۰ لیتر است.

طراحی داخلی و خارجی نیسان پیکاپ تک کابین

فضای داخلی نیسان پیکاپ تک کابین کاملاً باز طراحی شده به گونه‌ای که اصلاً حس سوار شدن به یک وانت را نخواهید داشت و در آن احساس راحتی و آرامش خواهید داشت. در واقع می‌توان گفت فضای بزرگ داخل کابین بهترین خصوصیت این خودرو است. برای ساخت قطعات داخلی کابین از جنس باکیفیتی استفاده نشده است و فاصله راننده تا دکمه‌های روی کنسول به حدی زیاد است که راننده برای استفاده از آن‌ها مجبور است خم شود. اما از نظر طراحی ظاهری می‌توان گفت با یک خودرو نیمه لوکس روبرو خواهید بود. قسمت جلو خودرو با ظاهری نسبتاً شیک طراحی شده است. اما عقب بسیار ساده طراحی شده است.

امکانات و تجهیزات نیسان پیکاپ تک کابین

نیسان پیکاپ تک کابین از امکانات بسیار محدودی برخوردار است که البته به عنوان یک خودرو آفرودی این ایراد قابل‌چشم‌پوشی است. چراغ مه شکن جلو، سیستم تهویه مطبوع دستی کل امکاناتی است که برای این خودرو در نظر گرفته شده است.

مقایسه نیسان پیکاپ تک کابین با نیسان زامیاد

از نظر رانندگی و عملکرد فنی نیسان پیکاپ تک کابین بهتر از نیسان زامیاد عمل می‌کند. پیکاپ نسبت به زامیاد ظاهر بهتری دارد و از نظر طراحی ظاهری زمان بیشتری برای آن صرف شده است. از نظر کیفیت مواد در یک حد هستند. اگر بخواهیم از نظر نقاط قوت و ضعف این دو خودرو را با یکدیگر بررسی کنیم می‌توان گفت نیسان زامیاد هزینه نگهداری کمتری دارد و قدرت باربری بالاتری دارد. حداکثر گشتاور بالاتر در دور موتور کمتری دارد. در مقابل نیسان پیکاپ تک کابین دنده کمکی دارد و همچنین از یک سیستم تعلیق کارآمد برخوردار است که در مسیرهای سخت به راننده در کنترل ماشین کمک می‌کند.

کلام پایانی

سیستم انتقال قدرت قوی، سیستم تعلیق خشک اما کارآمد و جعبه دنده تمامی مزایای نیسان پیکاپ تک کابین است که با توجه به ویژگی‌های آفرودگونه این خودرو می‌توانید برای مناطق صعب‌العبور کوهستانی و یا بیابانی از این خودرو استفاده کنید.

نیسان پیکاپ دو کابین
خرید سفارشی
کارشناسی این خودرو

پیکاپ دو کابین

نسل اول نیسان فرانتیر در سال ۱۹۹۷ توسط شرکت ژاپنی نیسان به بازار خودرو معرفی شد. در آن زمان پارس خودرو روابط کاری صمیمانه‌ای با نیسان داشت و نسخه‌ای از این خودرو به نام نیسان پیکاپ دوکابین را روانه بازار کرد. این خودرو از سال ۱۳۸۰ تا ۱۳۸۹ در شرکت پارس خودرو تولید و مونتاژ می‌شد و در سال ۱۳۹۰ نیز مدل نیو فیس آن به بازار عرضه شد. در ادامه با ما همراه باشید تا با این خودرو و ویژگی‌های فنی آن بیشتر آشنا شوید.

مشخصات فنی نیسان پیکاپ دو کابین

نیسان پیکاپ دو کابین از یک پیشرانه ۴ سیلندر با حجم ۲/۴ لیتری بهره می‌برد. حداکثر قدرت موتور ۱۳۳ اسب بخار در ۵۶۰۰ دور در دقیقه و حداکثر گشتاور ۱۹۷ نیوتن متر در ۲۸۰۰ دور در دقیقه است. محور به صورت دو دیفرانسیل طراحی شده است که یک جعبه سرعت ۵ دنده دستی و یک کمکی قدرت را به چرخ‌ها منتقل می‌کند. مدت زمان ۱۴ ثانیه طول می‌کشد تا سرعت خودرو از ۰ به ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت برسد و بیشترین سرعتی که می‌توانید با این خودرو تجربه کنید ۱۶۰ کیلومتر بر ساعت است. مصرف سوخت در سیکل ترکیبی ۱۳ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر است که از این منظر خودرو پرمصرفی محسوب می‌شود. وزن این خودرو ۱۷۱۶ کیلوگرم و حجم باک ۶۰ لیتر است.

طراحی داخلی و خارجی نیسان پیکاپ دو کابین

نیسان پیکاپ دوکابین از طراحی بسیار ساده و بی‌آلایشی برخوردار است. چراغ‌های مستطیلی بزرگ و معمولی نشان از سادگی طراحی ظاهری آن دارد و ظاهری بسیار قدیمی به آن بخشیده است. پارس خودرو برای طراحی ظاهری پیکاپ زحمت آن‌چنانی نکشیده و این ظاهر ساده را در قسمت‌های سپر، جلو پنجره و تمامی چراغ‌ها می‌توانید مشاهده کنید. برای اینکه ظاهری اسپرت به خودرو داده شود، از گلگیرهای پهن و هم رنگ بدنه استفاده شده است.

طراحی عقب این خودرو حرفی برای گفتن دارد و با ظاهری اسپرت و جوان‌پسند طراحی شده است. رول کیج واقع شده در قسمت عقب و همچنین باربند سقفی ظاهری آفرودگونه به این خودرو بخشیده است و اما می‌تواند رضایت مشتریان را به خود جلب کند. داخل کابین نیز به سادگی طراحی شده است. برای قسمت‌های داخلی خودرو از پلاستیک بی کیفیت استفاده شده است و داشبورد و کنسول به ساده‌ترین و قدیمی‌ترین شکل ممکن طراحی شده‌اند.

امکانات و تجهیزات نیسان پیکاپ دو کابین

با توجه به طراحی ساده‌ای که برای نیسان پیکاپ دو کابین برشمردیم از نظر تجهیزات نیز در سطح پایینی قرار دارد و اگر به عنوان یک ماشین آفرود آن را در نظر بگیرید نباید انتظارات زیادی از آن داشته باشید. تهویه هوای دستی، کیسه هوا برای سرنشینان جلو، چراغ مه شکن، فرمان هیدرولیک، سیستم ترمز و پایداری ABS و EBD ساده‌ترین تجهیزاتی است که می‌توان برای پیکاپ دو کابین نام برد.

مقایسه نیسان پیکاپ دو کابین با کاپرا ۲

از نظر طراحی ظاهری می‌توان گفت هر دو خودرو بسیار ساده و ابتدایی طراحی شده‌اند. اما برای طراحی داخلی کاپرا ۲ زحمت بیشتری کشیده شده و داخل آن دل‌چسب‌تر از نیسان پیکاپ دو کابین است. درست است که هر دو خودرو از تجهیزات ساده‌ای برخورداند، اما کاپرا ۲ تجهیزات بیشتری دارد و به نمایشگر لمسی، دوربین عقب، سیستم مسیریابی و دکمه‌های کنترلی روی فرمان تجهیز شده است. از نظر فنی این خودرو شباهت‌های بسیاری با هم دارند و تنها تفاوت آن‌ها این است که کاپرا ۲ از یک سیستم فعال سازی انتقال نیرو محور جلو برخوردار است.

کلام پایانی

نیسان پیکاپ دو کابین فضای بزرگ و وسیعی در اختیار سرنشینان قرار می‌دهد. تجهیزات کم به همراه ویژگی‌های آفرودی باعث شده است تا از این خودرو بیشتر برای امور دولتی و به منظور انجام مأموریت‌های خارج شهر و جاده‌های روستایی و کوهستانی استفاده شود.

 

به روز رسانی : 3 سال پیش
28.52%
365,000,000تومان
به روز رسانی : 3 سال پیش
27.52%
380,000,000تومان
به روز رسانی : 3 سال پیش
21.41%
380,000,000تومان
به روز رسانی : 3 سال پیش
25%
410,000,000تومان
به روز رسانی : 3 سال پیش
23.56%
430,000,000تومان
به روز رسانی : 3 سال پیش
21.05%
460,000,000تومان
به روز رسانی : 3 سال پیش
19.62%
500,000,000تومان
به روز رسانی : 3 سال پیش
17.91%
520,000,000تومان
به روز رسانی : 3 سال پیش
14.46%
570,000,000تومان
به روز رسانی : 3 سال پیش
14.18%
620,000,000تومان
به روز رسانی : 3 سال پیش
15.45%
650,000,000تومان
به روز رسانی : 3 سال پیش
11.49%
650,000,000تومان
به روز رسانی : 3 سال پیش
11.65%
690,000,000تومان
نیسان رونیز
خرید سفارشی
کارشناسی این خودرو

نیسان رونیز

نیسان رونیز نسل اول که در جهان به نام نیسان Xterra شناخته شده است در سال ۱۹۹۹ معرفی شد و نسل دوم این خودرو در سال ۲۰۰۵ معرفی شد که همان نسلی است که توسط پارس خودرو وارد ایران شده است. پارس خودرو در سال ۱۳۸۲ عرضه این اتومبیل را آغاز نمود و در نهایت در سال ۱۳۸۹ تولید و مونتاژ آن به پایان رسید.

مشخصات فنی نیسان رونیز

نیسان رونیز با وزن ۱۷۷۰ کیلوگرم یک شاسی بلند سنگین است که از یک موتور ۲/۴ لیتری با ۴ سیلندر بهره می‌برد. این موتور قادر است ۱۶۰ اسب بخار در ۵۶۰۰ دور در دقیقه قدرت تولید کند و میزان گشتاور آن نیز ۲۱۲ نیوتن متر در ۳۶۰۰ دور در دقیقه است که برای یک خودرو آفرودی قدرت بالایی محسوب می‌شود. این خودرو به صورت دیفرانسیل عقب طراحی شده است و برای انتقال قدرت به چرخ‌ها از یک جعبه ۵ سرعت دستی و یک دنده کمکی بهره می‌گیرد. جعبه دنده کمکی به این منظور تعبیه شده است تا خودرو بتواند مسیرهای صعب‌العبور را به راحتی طی کند.

سیستم تعلیق قدرتمند به همراه دیگر ویژگی‌های فنی، این خودرو را به یک آفرود با قدرت بالا تبدیل کرده است. حداکثر سرعتی که می‌توانید با رونیز تجربه کنید ۱۶۱ کیلومتر بر ساعت است. مدت زمان ۱۵ ثانیه طول می‌کشد تا سرعت خودرو از ۰ به ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت برسد. میزان مصرف سوخت در سیکل ترکیبی برای این خودرو ۱۱/۳ لیتر است.

طراحی داخلی و خارجی نیسان رونیز

شکل چراغ‌های جلو در نیسان رونیز شاید کمی عجیب و خاص به نظر برسد. همچنین محل قرارگیری دستگیره‌های عقب روی ستون c خودرو است که باعث ایجاد تفاوت‌های ظاهری خودرو با شاسی بلندهای دیگر شده است. دلیل این طراحی دستگیره‌ها حفظ کوچکی درب‌های عقب است. طراحی داخلی کابین کاملاً ساده و قدیمی است و داشبورد آن همچون خودروهای دهه ۹۰ طراحی شده است. می‌توان گفت تمامی اجزای داخل کابین به شیوه‌ای کاملاً قدیمی و سنتی طراحی شده است و هیچ جذابیت بصری در آن مشاهده نخواهید کرد. صندلی‌های عقب بالاتر از صندلی‌های جلو طراحی شده است و دید مناسبی در اختیار سرنشینان عقب قرار می‌دهد. فضای داخل خودرو کاملاً باز و جادار طراحی شده است.

امکانات و تجهیزات نیسان رونیز

تجهیزات نیسان رونیز بسیار ساده و ابتدایی است. آینه‌های جانبی با تنظیم برقی، چراغ مه شکن جلو و ترمز کمکی، فرمان هیدرولیک، تهویه مطبوع دستی تنها امکاناتی است که می‌توان برای این خودرو نام برد. از نظر امکانات و تجهیزات در سطح بسیار پایینی قرار دارد که اگر به دنبال آپشن‌های بیشتری هستید بهتر است به سراغ این خودرو نروید.

مقایسه نیسان رونیز با کاپرا

کاپرا یک خودرو چینی مونتاژ بهمن خودرو است که موتور آن از روی میتسوبیشی کپی‌برداری شده است. مشخصات فنی نیسان رونیز و کاپرا از جهات بسیاری به یکدیگر شبیه‌اند. اما کاپرا از ایربگ و پلوس خلاص کن برخوردار است که در نیسان رونیز این تجهیزات را نمی‌بینیم. کاپرا وانتی است که کیفیت مونتاژ آن به اندازه رونیز نیست و همچنین فضای زیادی در اختیار سرنشینان قرار نمی‌دهد.

کلام پایانی

نیسان رونیز از نظر ظاهری و تجهیزات بسیار ساده طراحی شده است اما با توجه به داشتن ویژگی‌های آفرودی توانسته توجه بسیاری از خریداران را به خود جلب کند. با این حال نه تنها در جاده‌های ناهموار بلکه در سطح شهر نیز می‌توانید از این خودرو استفاده کنید. رونیز در هر نوع جاده‌ای می‌تواند احساس خوبی به سرنشینان خود منتقل کند.

به روز رسانی : 3 سال پیش
6.97%
522,000,000تومان
به روز رسانی : 3 سال پیش
7.47%
532,000,000تومان
به روز رسانی : 3 سال پیش
6.63%
547,000,000تومان
به روز رسانی : 3 سال پیش
6.38%
567,000,000تومان
به روز رسانی : 3 سال پیش
6.73%
587,000,000تومان
به روز رسانی : 3 سال پیش
6.43%
612,000,000تومان
به روز رسانی : 3 سال پیش
6.07%
647,000,000تومان
به روز رسانی : 3 سال پیش
5.83%
672,000,000تومان
نیسان سرانزا
خرید سفارشی
کارشناسی این خودرو

سرانزا

نیسان سرانزا را باید نمونه مونتاژ شده از پیکاپ و رونیز دانست. رونیز بیشتر برای آفرود به کار گرفته می‌شود و به علت مشخصات فنی مناسب در کنار قیمت مقرون به صرفه یک گزینه عالی برای جوانان بود. از طرف دیگر پیکاپ نیز به شکل وانت تک کابین و یا دوکابین ماشین خوش‌دستی بود که گاهی به جای رونیز برای افرود به کار گرفته می‌شد. این دو خودرو به قدری توانسته بودند دل جوان‌ها را به دست بیاورند که خودروسازان در سال 1382 تصمیم گرفتند نسل سوم این خودرو را با نام سرانزا به بازار عرضه کنند. البته به دلیل عدم استقبال، خط تولید آن خیلی زود نعطیل شد.

مشخصات فنی نیسان سرانزا

موتور نیسان سرانزا از انواع بنزینی K A240E انتخاب شده است که با 4 سیلندر خطی با ظرفیت 2389 سی‌سی فعالیت می‌کند. بیشترین قدرت آن در 5600 دور در دقیقه به 160 اسب بخار می‌رسد. این خودرو دارای 5 دنده جلو و یک دنده عقب است. ظرفیت باک آن 70 لیتر است و با توجه به افرودی بودن خودرو مقدار مناسبی است. ترمزهای جلو خودرو از انواع دیسکی با پره‌های خنک‌کننده است و ترمز عقبی آن از انواع کفشکی انتخاب شده است. سیستم فرمان نیسان سرانزا از انواع هیدرولیکی است.

سایر تجهیزات و امکانات نیسان سرانزا

متاسفانه نیسان سرانزا کیسه هوا ندارد که نقطه ضعف بزرگی برای این خودرو به شمار می‌آید. صندلی‌های آن تا شونده‌اند و دارای یک کنسول برای تکیه دست است. سیستم تهویه این خودرو به صورت دستی است و دارای دو خنک‌کننده می‌باشد. فضای توری در عقب خودرو با ظرفیت دو دوچرخه کوهستان، جای قلاب، قلاب سقف و جعبه کمک‌های اولیه از دیگر امکانات این خودرو است که برای افرودسواران طراحی شده است. البته شایان ذکر است که این خودرو قابلیت حمل کایاک و اسنوبورد را نیز دارد.

طراحی داخلی و خارجی نیسان سرانزا

جالب است بدانید که سرانزا روی شاسی رونیز طراحی شده است. از نقاط ضعف این خودرو که خریداران را از خرید آن منصرف کرد کیفیت پایین ضربه‌گیر درها، ظاهر نه چنان زیبای بدنه و عدم توجه به زیبایی چراغ‌های عقب و عدم طراحی درست بچه گلگیرها اشاره کرد؛ اما از نقاط قوت این خودرو باید به پوشش کروم روی آینه‌های جانبی سرانزا، طراحی درست و اصولی سپرهای عقب و طراحی زاپاس بند چرخ خودرو اشاره کرد.

مقایسه نیسان سرانزا با سوزوکی گرندویتارا

مقایسه بین این دو خودرو، مقایسه بین دو محصول تولید ایران است و از این رو نباید انتظارات فراوانی از این محصولات داشت. در جایی که نیسان سرانزا 160 اسب بخار قدرت دارد محصول تحت لیسانس سوزوکی تنها 135 تا 140 اسب بخار قدرت دارد. شتاب صفر تا صد سوزوکی در 11.7 ثانیه محقق می‌شود و این مورد برای سرانزا تا 12.5 ثانیه طول می‌کشد. از آنجایی که سوزوکی با 1500 کیلوگرم سبک‌تر از سرانزا با 1800 کیلوگرم وزن است می‌توان گفت که سوزوکی در مدت زمان کمتری شتاب می‌گیرد. از نظر مسائل امنیتی باید گفت سوزوکی گرندویتارا خودرو امن‌تری است و دارای سیستم ترمز ABS است که سرانزا فاقد آن است. باک سوزوکی 7 لیتر بزرگ‌تر است و استاندارد آن نیز یورو 4 است؛ اما سرانزا با استاندارد یورو 2 فعالیت می‌کند.

کلام آخر

با توجه به توقف خط تولید نیسان سرانزا نمی‌توان به دنبال گزینه‌های صفر آن باشید و اگر برای افرود به این خودرو توجه دارید بهتر است با دقت و توجه بیشتری خودرو دست دوم آن را خریداری کنید.

به روز رسانی : 3 سال پیش
400,000,000تومان
به روز رسانی : 3 سال پیش
1.19%
415,000,000تومان
نیسان قشقایی مونتاژ
خرید سفارشی
کارشناسی این خودرو

قشقایی (مونتاژ)

نیسان قشقایی (مونتاژ) یکی از محصولات کمپانی نیسان ژاپن است که در سال‌های ۱۳۸۹ تا ۱۳۹۱ توسط شرکت پارس خودرو وارد بازار خودرو ایران شد. در ادامه با ما همراه باشید تا با مشخصه‌های فنی و طراحی این خودرو آشنا شوید.

مشخصات فنی نیسان قشقایی (مونتاژ)

شاسی‌بلند نیسان قشقایی (مونتاژ) در کلاس J Segment طراحی شده است. وزن این خودرو ۱۴۷۷ کیلوگرم و ظرفیت باک آن ۶۵ لیتر است. این خودرو از یک پیشرانه ۴ سیلندر با حجم ۲ لیتر بهره می‌برد. حداکثر توان خروجی ۱۳۹ اسب بخار در ۶۰۰۰ دور در دقیقه و حداکثر گشتاور نیز ۱۹۸ نیوتن متر در ۴۸۰۰ دور در دقیقه می‌باشد. این خودرو با محور دیفرانسیل جلو طراحی شده است که یک جعبه سرعت ۶ دنده اتوماتیک با قابلیت تبدیل به دستی وظیفه انتقال نیرو به چرخ‌ها را به عهده دارد.

حداکثر سرعتی که می‌توانید با این خودرو تجربه کنید ۱۷۸ کیلومتر بر ساعت است و مدت زمان ۱۱ ثانیه طول می‌کشد تا سرعت خودرو از صفر به ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت برسد. مصرف سوخت در سیکل ترکیبی برای این خودرو ۸/۱ لیتر می‌باشد. این خودرو دارای استاندارد آلایندگی یورو ۳ و همچنین از نظر ایمنی ۵ ستاره دریافت کرده است.

طراحی داخلی و خارجی نیسان قشقایی (مونتاژ)

فضای داخلی نیسان قشقایی به طور کامل می‌تواند رضایت سرنشینان را به خود جلب کند. برای قطعات داخلی خودرو از مواد با کیفیت و مرغوب استفاده شده است. فضای داخل کابین کاملاً دلباز طراحی شده و سرنشینان به خوبی بر محیط اطراف خود اشراف دارند. از نظر ظاهری شباهت بسیاری به خودروهای کوپه دارد. پنجره‌های کوچک عقب به گونه‌ای طراحی شده است که ممکن است حرکت در دنده عقب را برای راننده دشوار کند که به مرور زمان این مشکل رفع خواهد شد.

امکانات و تجهیزات نیسان قشقایی (مونتاژ)

نیسان قشقایی (مونتاژ) برای حفظ ایمنی و سلامت سرنشینان خود از ۴ ایربگ برخوردار است. سیستم‌های پایداری ABS، EBD، VDC و ESP، قفل مرکزی با ریموت رادیویی، سیستم ضد سرقت، سیستم فرمان حساس به سرعت، دکمه‌های کنترلی صوت روی فرمان، سیستم تهویه مطبوع اتوماتیک، سیستم صوتی پیشرفته با ۴ خروجی، تنظیم برقی صندلی به همراه گرم‌کن، چراغ مه شکن، سیستم اتوماتیک تنظیم نور چراغ‌ها، سنسور باران، سنسور پارک عقب، کلید هوشمند خودرو و کنترل هوشمند سرعت از دیگر امکانات و تجهیزاتی است که می‌توان برای این خودرو برشمرد.

مقایسه نیسان قشقایی (مونتاژ) با سوزوکی گرندویتارا

نسل اول سوزوکی گرندویتارا از نظر فنی با نیسان قشقایی مونتاژ تقریباً هم‌رده است. اما مدت زمان ۱۳/۶ ثانیه طول می‌کشد تا شتاب این خودرو از صفر به ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت برسد و از این منظر می‌توان گفت قشقایی شتاب و سرعت بالاتری دارد. مصرف سوخت برای هر دو خودرو یکسان است. از نظر ایمنی نیسان قشقایی وضعیت بهتری دارد و با داشتن ایربگ‌های بیشتر و سیستم ترمز و پایداری بهتر، عملکرد مناسب‌تری نسبت به گرندویتارا دارد. بیشتر آپشن‌ها و امکانات داخل کابین گرندویتارا به صورت سفارشی و نمایشی هستند و نیسان قشقایی از امکانات بالاتری برخوردار است. همچنین کیفیت قطعات مورد استفاده در کابین برای قشقایی بالاتر است و اصلاً با کیفیت کابین گرند ویتارا قابل قیاس نیست.

کلام پایانی

نیسان قشقایی (مونتاژ) از نام ایل قشقایی گرفته شده است که عملکرد مناسب گیربکس‌ها، طراحی زیبا و قوی، استفاده از مواد با کیفیت در مونتاژ و فضای دلچسب کابین باعث جذابیت این خودرو و جلب رضایت خریداران شده است.

به روز رسانی : 3 سال پیش
16.36%
640,000,000تومان
به روز رسانی : 3 سال پیش
15.52%
670,000,000تومان
نیسان تیانا وارداتی
خرید سفارشی
کارشناسی این خودرو

تیانا وارداتی

نیسان TEANA که در ایران با نام نیسان تیانا یا تی‌ینا شناخته می‌شود، اولین بار در سال 2003 تولید شد و تا سال 2008 مهمان بازارهای جهانی بود. نسل دوم این خودرو در سال 2009 تولید شد و پارس خودور آن را وارد بازار ایران کرد. هرچند واردات این خودور در مدت کوتاهی انجام شد و بعد از آن مونتاژ این خودرو در ایران انجام شد. با این حال این خودرو نیز تمام ویژگی‌های را در خود داشت که کارخانه ژاپنی نیسان را از دیگر رقبا برتری می‌داد. در ادامه بیشتر با ویژگی‌های مدل‌های وارداتی نیسان تیانا آشنا خواهیم شد.

مشخصات فنی نیسان تیانا وارداتی

انتقال قدرت در گیبرکس این خودرو به صورت اتوماتیک پیوسته انجام می‌شود و حجم موتور آن 2498 سی‌سی گزارش شده است. این مدل 6 سیلندره دارای 24 سوپاپ است و از این جهت می‌توان گفت خودروی قدرتمندی به شمار می‌آید. شتاب صفر تا 100 این ماشین 10 ثانیه زمان نیاز دارد و بیشترین سرعتی که می‌توان با آن رانندگی کرد 200 کیلومتر بر ساعت اعلام شده است. این خودرو در 6000 دور در دقیقه قدرتی بالغ بر 182 اسب بخار تولید می‌کند. دیفرانسیل نصب شده در این مدل نیسان از انواع تک دیفرانسیل 2WD است.

امکانات و تجهیزان نیسان تیانا وارداتی

ایمنی در نیسان تیانا وارداتی به واسطه قفل مرکزی که با ریموت کنترل رادیویی مدیریت می‌شود در سطح بالایی است اما سیستم ضد سرقت و سیستم Key Less باز نمودن درب‌ها بدون کلید این آپشن را تقویت نموده است. سیستم صوتی نیز در این خودرو پیشرفته به نظر می‌رسد و با 6 بلندگو و ساب ووفر و به همراه 6 CD چنجر و بدون قابلیت اتصال با بلوتوث در رده خوبی قرار دارد. کروز کنترل و کنترل کشش و کنترل پایداری رانندگی با این خودرو را ساده می‌کنند اما هیچ سنسوری در آن نصب نشده است. چراغ‌های جلو از انواع بای زنون است و دارای نورپردازی داخلی نیز می‌باشد. دارای 6 ایربگ است و سیستم تهویه به صورت اتومات دوگانه فعالیت می‌کند. صندلی راننده و سرنشین جلو به صورت برقی قابل تنظیم است.

طراحی داخلی و خارجی نیسان تیانا وارداتی

این خودرو در نگاه اول بسیار شکیل به نظر می‌رسد و این قابلیت را دارد که خود را در دل همه گروه‌های سنی جای دهد. خودرو با 4850 میلی‌متر طول خودرویی کشیده است و بسیار جادار طراحی شده است. اما کارشناسان به این طراحی داخلی آن ایراداتی وارد می‌کنند. آن‌ها معتقد هستند که نمای جلویی خودرو تخم‌مرغی شکل است و با قسمت عقبی تناسب و هماهنگی ندارد. اما از نظر زیبایی قسمت عقب بی ایراد طراحی شده است. نمای داخلی نیز بسیار شیک و کاربردی طراحی شده است. نیسان در مدل‌های سفارشی مانیتور تعبیه کرده است که زیبایی این خودرو را چندین برابر می‌کند. طراحی داخلی با کمک چرم کرم رنگ و داشبودی که رگه‌های چوب در آن کار شده بسیار زیبا به نظر می‌رسد.

مقایسه نیسان تیانا وارداتی با کیا اپتیما

در این قسمت به مقایسه یک برند آشنای کره‌ای و ژاپنی می‌پردازیم. در جایی که نیسان تولید شده در سال 2009 توانایی تولید 182 اسب بخار قدرت را دارد کیا در سال 2012 تنها 177 اسب بخار تولید می‌کند. برخلاف نیسان که برای اسپرت و کلاسیک سواران جذاب است اپتیما بسیار اسپرت طراحی شده است. از نظر امکانات داخلی باید اعتراف کرد که اپتیما توانسته بهتر عمل کند هر چند باید گفت که اپتیما خودروی جدیدتری است.

کلام آخر

نیسان تیانا وارداتی یکی از جذاب‌ترین خودروهایی است که امروز توسط سایپا تولید می‌شود اما مشکل آن داغ کردن در مسیرهای سخت است.

 

به روز رسانی : 3 سال پیش
18.22%
850,000,000تومان
به روز رسانی : 3 سال پیش
20.27%
890,000,000تومان
به روز رسانی : 3 سال پیش
18.18%
910,000,000تومان
به روز رسانی : 3 سال پیش
17.5%
940,000,000تومان
کارشناسی کامل خودرو در 6 مرحله اطلاعات بیشتر
فروش خودروهای کارشناسی شده مشاهده خودروها